Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem ez miért van így,...

Nem értem ez miért van így, elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés

Amikor többet eszem a kelleténél, de tényleg elég sokat és mindent (péksütemény, tészta, csoki, tényleg mindent) akkor szinte óránként kell mennem nagy wc-zni. Nincs hasmenésem, a székletem pedig nem sok. Csak olyan furcsa, mert amikor diétás ételeket eszem napi 1x, nagyon max 2x kell mennem wc-re.

Olyan gyorsan meg nem emészhetek, hogy megeszem a sok szemét kaját és aztán rögtön wc...pedig kb. ez van, étkezések után mennem kell. Ti értitek?

2011. febr. 26. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínűleg amikor egészséges kajákat eszel nem eszel olyan sokat belőlük,mint sütiből meg csokiból

Akkor szokott valaki gyakran WC-zni,ha túl sokat eszik és a szervezet nem tudja felhasználni a "szemetet",ahogy te is mondod,és ha még sok is van belőle akkor persze,hogy üríteni kell

Aki egyébként is gyakran WC-zik ott más dolgok vannak a háttérben. Ismerősöm naponta 3x WC-zik minden nap,de nem azt jelenti,hogy szemetet eszik,csak ilyen a belsejének a működése,viszont egészségesen táplálkozik

2011. febr. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!