Ezt a két dolgot nem értem, elmagyaráznátok?
Az egyik ha a tojásfehérje nyák "dugóként" működik pé előtt hogy jutnak fel a katonák? Vagy átengedi?
A másik hogy az alábbi linken [link]
láthatóak a görbék, hogy lehet pé után 3-4 nappal teherbe esni?? Nem igazán értem ha a pete csak 24 óráig él. az hogy 4 nappal előtte az még oké.
Ha tojásfehérjés a váladék az azt jelenti hogy nagyobb az áteresztő képessége, mert hígabb mint a krémes vagy ragadós folyás, ezért lehet ekkor a legköonnyebben teherbeesni.
Én úgy tudom, h a petesejt 2 napig él és addig lehet megtermékenyíteni.
Küldök neked egy aranyos és érthető cikket a megtermékenyítésről, és tuti mindent át fogsz majd látni. Nem olyan egyszerű a dolog, mert, ugyan a petesejt kb. két napig él, csak nagyjából 12-24 órája van, hogy "elkapjon" egy derék kiskatonát és csak a petevezeték egy bizonyos helyén történhet meg a találka ... és persze az udvarlók is ott kell legyenek idejében :)
Remélem, hogy segít:
Amit belinkeltél az azt jelenti, hogy peteérés ELŐTT voltak együtt nem pedig utána!! Tehát a hímivarsejtek, de legalábbis az az egy ami betalált az 3-4-5-6-7 napig élt!
Peteérés után nem lehet 3-4-5-6 nappal teherbe esni, ahogy te is mondtad!!
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!