Nem értem ezt a két féle csomagot. Elmagyaráznátok?
Figyelt kérdés
Egy táska a szülőszobára, egy pedig külön. Miben különbözik a tartalmuk? Amikor mész szülni, csak a szülőszobás táskát viszed? A másik addig hol van? Tényleg nem értem. :)2010. jún. 4. 19:06
1/3 anonim válasza:
A szülőszobás csomagban csak kevés dolog van. Tiszta bugyi, betét, hálóing, törölköző, csoki, ásványvíz. Ez csak a vajúdás és a szülés alatt van nálad. A nagy táskában van minden más, ami a korházba kell. Ezt a legtöbb helyen egy zárható szekrénybe teszik, amig a szülőszobán vagy(de bent is hagyhatod a kocsiban) és majd apuka beviszi a kórterembe utánad, ha már átvittek az osztályra.
2/3 anonim válasza:
A másikban a bentlétedhez szükséges dolgok vannak, mint fogkefe, betétek, váltóhálóing, köntös, törölköző, ilyesmik. Amikor én szültem, akkor volt egy öltöző, ahol a kinti ruhát levettük és a kórházi hálóinget felvettük szülés előtt. itt volt zárható szekrény, ebbe tettük a másik táskát. amikor megszületik a bab és átvisznek a szobádba, akkor viszik a táskád is, vagy viszi a férjed.
3/3 anonim válasza:
A szülőszobára csak egy pár dolog kell (nekem végül semmi nem kellett, mert 3 nappal hamarabb befektettek, utána meg császároztak és egy szál kórházi pöndölyben voltam:), utána a gyermekágyra más és nagyobb pakk. Amikor bemész szülni vagy gyanúd van rá, akkor csak a kicsit kell magaddal vinni, a nagy ráér. Én így utólag fele annyi cuccot sem vittem volna magammal, pedig egy hétig bent voltam pocakosan is és babával is. A babának Szegeden mindent adtak (kiváltottam a Felicitas csomagot, és még mindig van némelyik cuccból, amit a csomagban adtak, 4 hónapos a babánk:), nekem az első 2 nap a posztoperatív osztályon csak víz kellett, papucs, meg betét, nem is tudtam mozogni, csak a 3. napon, amikor a gyerekágyra kerültem, akkor vettem bugyit, hálóinget. Másnap már engedtek is haza. De beszéltem anyukákkal a gyermekágyas osztályon, akik normál úton szültek, ők is csak a fél bőröndjüket használták, egy csomó dolog felesleges volt, amit hoztak. Na másodjára már okosabb leszek:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!