Május 11-én voltunk együtt a párommal védekezés nélkül (a menstruációm 10-én múlt). Június 2-re kéne megjönnie legközelebb. Már nagyon izgulok, hogy esetleg terhes vagyok-e. Mikor érdemes tesztelni? Mindenképp várjam meg a következő menzesz napját? Vagy kimutatja hamarabb is? Tudom már csak pár nap, de nagyon izgulok. (olyan jó lenne, ha összejönne)
2013. máj. 29. 18:21
1/5 anonim válasza:
a nem vart masnapjan erdemes, elobb is kimutathatja, de egy nem biztos, ketto ha ki is mutatja sajnos nem biztos h ugy marad, ugyanis a legkritikusabb nap pont a nem vart napja
2013. máj. 29. 18:26
2/5 anonim válasza:
Lehet a nemvárt előtt is tesztelni, csak igazából nincs értelme. Azon a pár napon már nem múlik semmi, viszont ha meg megjön és nem vagy terhes, akkor meg kiadtad a teszt árát feleslegesen, plusz a semmiért bizonytalankodsz.
Az a biztosabb, ha megvárod, hogy egyáltalán megjön-e. Ha nem, akkor már érdemes tesztelni.
2013. máj. 29. 18:34
3/5 anonim válasza:
Mindenkeppen vard meg a kesest! En nemvart elott 2 nappal teszteltem es negativ lett, ki is sirtam magam rendesen. Aztan megsem jott meg es a keses 3.napjan ujra teszteltem es mar nagyon eros pozitiv lett! Nem kell elsietni ha osszejott akkor par nappal kesobb meg mindig ott lesz es megkimeled magad egy all csalodastol! Sok szerencset es majd ird meg, hogy mi lett az eredmeny.
2013. máj. 29. 20:01
4/5 anonim válasza:
Szerintem is várd meg a "nemvárt" napját vagy még egyet, hogy biztos legyen. Én a harmadik terhességemnél a 36. napon teszteltem először, és az tuti pozitív lett (átlagban 31 naposak a ciklusaim, amúgy nem tudom, hogy bírtam akkor eddig várni... :o)))))
Egy kicsit off-olok... azt írtad, hogy e hónap 11-én voltatok együtt védekezés nélkül, és 10-én múlt el a menstruációd... alapban ha középidőben van peteérésed, akkor csak jó egy hétre rá kellett peteérésnek lennie... vagy neked általában a menstruáció után van egyből? Szorítok azért, hogy sikerüljön!!!! :o)
2013. máj. 30. 08:52
5/5 A kérdező kommentje:
Ez az egy alkalom volt, amikor együtt tudtunk lenni. Nem tudom mikor van peteérésem, bár szabályos, 28 napos ciklusaim vannak, szóval gondolom középidőben, de sok helyen olvastam, hogy van rendkívüli peteérés, ezért reménykedem, de tudom sajnos, hogy nincs túl sok esély. Majd megírom jövő hét elején, hogy mi lett az eredmény. Egyébként köszi mindenkinek a választ! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!