Mikor érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
Május 11-én voltunk együtt a párommal védekezés nélkül (ez az egy alkalom volt). Június 2-án kellene megjönnie, szabályos, 28 napos ciklusaim vannak. Tudom kicsi az esély a teherbeesésre, de azért valamennyi mégis van. A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e tesztelnem péntek reggel (tehát az együttlétet követő 13. napon), vagy ilyenkor még nagyon korai? Azért is lenne fontos, mert hétvégén nehéz fizikai munkát végeznék, de ha terhes vagyok, nem szeretném, hogy bármi baja legyen a picinek. X-epil tesztet vettem, remélem elég megbízható...2013. máj. 21. 18:58
1/8 anonim válasza:
Pénteken már valószínűleg kimutatja a teszt a babát, ha van.
2/8 anonim válasza:
Én csak akkor tesztelnék, hogy ha nem jönne meg. De ez a te döntésed, úgyhogy tesztelhetsz pénteken is, de még simán mutathat negatívat, ami később pozitív lehet.
3/8 anonim válasza:
Nem várt után egy héttel érdemes szerintem tesztelni, akkor már biztosan kimutatja. Legkorábban peteérés után 14 nappal lehetséges pozitív eredmény, de az még nagyon nagyon korai. (nem mutatja ki pedig terhes vagy, el is vetélhetsz)
4/8 anonim válasza:
Pénteken még semmit nem fog mutatni, ha mutat is valamit abból még bármi lehet. Egy egészséges babának nem árt a fizikai munka, ha attól baja lesz akkor előbb utóbb magától is elment volna. Persze vigyázz magadra, de ez nem betegség csak terhesség, az élet folytatódik, főleg, hogy ennyire az elején meg aztán végkép tökmindegy mit csinálsz, ha marad marad ha nem nem. Az x-epil teljesen jó teszt.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Várok még, feleslegesen nem szomorítom el magam egy negatív teszttel... :)
Egyébként mennyire jellemző a teherbeesés a menstruáció elmúltát követő napon? Azzal tisztában vagyok, hogy nem túl sok, de van olyan köztetek, aki így esett teherbe?
2013. máj. 21. 20:38
6/8 anonim válasza:
Én estem akkor teherbe, mikor éppen elmúlt a menzeszem.
Pont ma derült ki, hogy ismét kismama vagyok, a "nagy"lányomat ugyanúgy emelgetnem kell, stb... Ő 12kg. Ja, és hétvégén udvart rendeztünk, vasat hordtunk, fát pakoltunk... :)
Ne aggódj, ennyitől nem lesz baj, ha egészséges terhességnek indul. Persze azért ne hajtsd túl magad. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! :) Annyira szeretném én is átélni a terhességet, anyaságot, nagyon vágyom rá, de a párom sajnos még nem így gondolja.. :(
2013. máj. 22. 18:46
8/8 anonim válasza:
Én semmi esetre sem akartam erőltetni a dolgot, már 2 éve érzem, hogy szeretnék babát, de férjem (akkor még nem volt a férjem) nem akart még. Nem rágtam a fülét a dologgal azt akartam szívből akarja ő is a picit ,és ne kényszerből mert akkor nagyobb az esély, hogy elhagy vagy nem annyira fog örülni a picinek és egész életére egy kényszernek fog csak megmaradni. Jött az esküvő még mindig nem akart babát, majd esküvő után 2-3 évvel mondogatta mindig. Aztán egyik nap kb. 2 hónappal a lagzi után egy reggeli közben azt mondta, na most már jöhet a pici. 14 hetes pociban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!