2 aboruszom volt már nagyon rég! Most szeretnénk Babát! Próbálkozunk is már lassan 1éve. Nekem már nem lehet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 18:06
1/4 anonim válasza:
Általában nem okoz gondot a késöbbiekben. mivel alssan letelik az 1 év már el lehet kezdeni a kivizsgálásokat.
2/4 anonim válasza:
Menjetek el kivizsgálásra. Ha valami következménye van az abortuszoknak, akkor kiderül.
3/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy emiatt van, de ez is lehet ok. Az egyik kolleganőmnek 20 éves korában volt abortusza és neki ott vmit hibáztak a dokik, neki ezért nem lehet. Sztem menj el egy nőgyógyászhoz, ő sokkal több felvilágosítást tud adni, meg lehet hogy vitaminokat is kapsz, amik segítik a teherbe esést :D minden esetre szurkolok Neked
4/4 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon szépen köszönöm!Igen,megfogadtam megyek dokihoz és soha nem adom fel! <3
2013. máj. 28. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!