Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 2,8as TSH-val...

Szerintetek 2,8as TSH-val teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Szóval 5 éve vagyok p.m alulműködéses,eddig sosem volt ilyen "jó" értékem,legutóbb 10 felett volt..most a 100as euthyrox levitte ennyire és a t3,t4 is jó lett, a doki szerint ezzel már lehet próbálkozni, de ha teherbe esek emelni kell.Viszont én azt olvastam 2 alatt kell lennie.Ti mit csinálnátok?
2013. máj. 26. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi a TSH-ám és az endrokrinológus szerint tökéletes, nem adott rá semmit! :( Több nődokival is beszéltem, szerintük sincs szükségem gyógyszeres kezelésre, pedig mindenhol 1 körüli értékről lehet olvasni. Ráadásul régóta nem jön a baba..
2013. máj. 26. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze :) Az 1 körüli értéket itt lehet olvasni folyton, meg a pm-hez nem értő nőgyogyik szokták mondani. Nekem magas anti tpo van, ami mellett egy databig normálus tsh volt, aztán az is elszállt. A normális is 3,4 volt, nem kaptam rá gyógyszert, ilyesmi értéknél fogant a kisfiam, a szülés után elszállt, 18 volt a tsh, és 6 körül volt, amikor megfogant a kistesó. A terhesség alatt 2 körülre ment le 75 mikrogramm gyogyival, és azzal mindig tök elégedett volt az endokrinológus.
2013. máj. 26. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem még 1.6-al sem sikerült,csak 1.2-vel.
2013. máj. 26. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Aztán akinek nem sikerül az sem biztos,hogy ez van a háttérben :) A doki szerint nagyon sok minden befolyásolja,csak többnyire a Tsh-re van fogva :)
2013. máj. 27. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!