Mikor eshetek teherbe spontan veteles utan, ha a doki azt mondta, hogy 1. menszi utan lehet?
Majus 8.-an 11+6 napos terhesen veteltem el. (Epp beertem a korhazba) Benntartottak, masnap csinaltak egy UH-t, egy picike darab meg benn volt, mondtak, hogy a kovetkezo napokban tavozik, korulbelul 2 het mulva visszarendelnek UH-ra, ha nem tisztult ki, akkor mutet. A baba nem volt 12 hetes, azt mondtak, nem talaltak embriot a petezsakban, valoszinu max 6 hetes lehetett. A kovetkezo 1 hetben tavozott is minden, s 4 nappal ez elott szinte teljesen abbamaradt a verzes, mar csak barnazom azota. Tegnap delutan volt az UH, a doki azt mondta, fizikalis okat nem latja a kovetkezo terhesseg megkezdesenek, csak varjam ki a menszit, ami erosebb is lehet. Aztan lehet probalkozni.
Ti varnatok meg, vagy belekezdenetek? En mar nagyon szeretnek belekezdeni. A terhesvitamint elkezdem ujra szedni.
Nekem is 5 hetesen volt spontán vetélésem, utána egyszer megjött, a következő már nem, de nekem semmi vérzésem, panaszom nincs a mostanival.
16+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!