Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az orvos szerint hátrahajló...

Az orvos szerint hátrahajló méhem van. Ez mennyire nehezítheti a teherbe esést?

Figyelt kérdés
Mikor hátulról szeretkezünk, akkor volt már hogy kis fájdalmat éreztem, gondolom ilyenkor elérte a méhszájat, akkor csak nem lehet annyira hátrahajló... Vagy lehet én nem vagyok eléggé felvilágosult ezzel kapcs.
2013. máj. 25. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták,hogy olyan hátrahajló méhem van,hogy sose fogok teherbe esni.

Fogamzásgátlót szedtem 2 évig ,3 hónap szünet után az első alkalommal terhes lettem.És a második gyerekkel is.

A másik orvos is összecsapta a tenyerét,hogy ez lehetetlen.Hát nem.

Nem kell mindent elhinni,de hogy nem ettől érzékeny,az biztos.

Menj el nőgyógyászhoz és mondd el neki.

2013. máj. 25. 11:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem még anno kb. 4 éve egy nőgyógy. vizsgálaton említette meg az orvos, h hátrahajló méhem van, és sokat olvastam már róla hogy azok nehezebben esnek teherbe. Nekünk ez a második próbálkozós hónapunk, az első sajnos nem sikerült, pedig aktívan dolgoztunk a babán... És eszembe jutott hogy esetleg ezért lehet...

Nem fájdalom az, hanem gondolom az a hátulsó pozíció, vagy hogy fogalmazzak, mélyebbre be engedi és azért volt :D :/

2013. máj. 25. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hátrahajló van. Első hónapban teherbe estem. Praktikák nélkül. :)
2013. máj. 25. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hátrahajló, 2 gyereket szültem, természetes módon fogantak, 4. próbálkozásra. mindkettőt természetes úton szültem. semmi gondom nem volt abból hogy hátrahajló.
2013. máj. 25. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Csatlakozom! Hátrahajló méhem van (mint utólag kiderült), de a 3. hónapban sikerült teherbe esnem, mindenféle praktika nélkül. Szerintem, nem lehetetlen a dolog, csak szeretkezni kell. :)
2013. máj. 25. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van!Első baba picit nehezebben 7 hónap után jött össze, második, harmadik rögtön elsőre, trükközés nélkül.
2013. máj. 25. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hátrahajló méhem van. A 2.-3. próbálkozós hónapra jött össze a kisbabánk.:)
2013. máj. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!