Ki mit érzett ennyi idősen? Fogjuk már látni?
Márc. 13-án jött meg utoljára és ápr.13-án kellett volna megjönnie újból,viszont tegnap pozitív lett a tesztem, illetve ma is... :-)
Szombatra (20.-ára) van időpontom a nőgyógyászhoz (akihez egyébként más miatt mentem volna,de most már ugye,így más a helyzet)
Szerintetek fog már látni valamit?
nem tudom merre laksz,de (nálunk például) úgy szokott lenni h ha elmész a dokihoz megnyomkodja a hasad,és általában ha érzi h ott van vki :) elküld hüvely ultrahangra és ott már meg tudja állapítani h hány hetes lehetsz,mekkora kb...
sok sikert kívánok neked és boldog babavárást!
Szia!
Ha magándokihoz mész, akinek a rendelőjében van uh gép, akkor rögtön tud ultrahangot csinálni. Ha jól számolok 5 hetes leszel kb, elvileg akkor még csak petezsákot láthat. A tapizós vizsgálatnak nem sok értelme van ilyenkor, attól nem lesz még okosabb, a méh alig növekedett ennyi idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!