Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mit érzett ennyi idősen?...

Ki mit érzett ennyi idősen? Fogjuk már látni?

Figyelt kérdés

Márc. 13-án jött meg utoljára és ápr.13-án kellett volna megjönnie újból,viszont tegnap pozitív lett a tesztem, illetve ma is... :-)

Szombatra (20.-ára) van időpontom a nőgyógyászhoz (akihez egyébként más miatt mentem volna,de most már ugye,így más a helyzet)

Szerintetek fog már látni valamit?

2013. ápr. 16. 12:23
 1/7 anonim válasza:

nem tudom merre laksz,de (nálunk például) úgy szokott lenni h ha elmész a dokihoz megnyomkodja a hasad,és általában ha érzi h ott van vki :) elküld hüvely ultrahangra és ott már meg tudja állapítani h hány hetes lehetsz,mekkora kb...

sok sikert kívánok neked és boldog babavárást!

2013. ápr. 16. 12:45
 2/7 anonim válasza:
elfelejtettem írni h (itt nálunk) nem egyből küldenek el ultrahangra hanem pár nap után,attól függ hogy tud adni időpontot (1.)
2013. ápr. 16. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
egy petezsákot láthat, mást még nem nagyon...
2013. ápr. 16. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia, én 6 hetesen mentem elösször, és akkor már votl szívhangunk is, utána 8 htesen kontroll, majd 11hetesen kértem nézzék meg a babucit, mert barnáztam, görcsöltem, majd 12hetesen a rendes uh :)
2013. ápr. 16. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem márc. 1o-én jött meg utoljára, petezsákot láttak ma szikhólyaggal :)
2013. ápr. 16. 17:28
 6/7 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha magándokihoz mész, akinek a rendelőjében van uh gép, akkor rögtön tud ultrahangot csinálni. Ha jól számolok 5 hetes leszel kb, elvileg akkor még csak petezsákot láthat. A tapizós vizsgálatnak nem sok értelme van ilyenkor, attól nem lesz még okosabb, a méh alig növekedett ennyi idő alatt.

2013. ápr. 16. 19:00
 7/7 anonim válasza:
hát valószínű a terhesség. ugyanebben a cipőben vagyok. csak nekem március 20.án jött meg utoljára, 2 pozitív teszt, és ma voltam dokinál 5 hetes vagyok most.
2013. máj. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!