Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire nehéz teherbe esni?

Mennyire nehéz teherbe esni?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs akivel beszéljek erről és tapasztalatok érdekelnek főként. Mennyire nehéz a teherbeesés és mitől függ a sikere vagy a kudarca??
2013. máj. 24. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A 9-es könnyen beszél, neki már van egy gyereke, aki könnyen jött, jóhogy lazábban veszi, ha a 2. baba később jön vagy egyáltalán nem.
2013. máj. 26. 09:36
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es mióta próbálkoztok? Mert mi is úgy indultunk ám neki, h no hőmérő, nő időzített szex, mert mi olyat sose. Aztán eltelt jópár sikertelen

hónap és bizony van időzített szex, orvosi előírásra. Mindenkinek más az az idő, amikor azt mondja, tökmindegy, h hogyan, csak legyen már végre 1 db gyerekem. Van, aki már fél év után. Van, aki 3 év után. De az elején még könnyű lazázni meg "mi csak szeretjük egy mást".

2013. máj. 26. 09:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Szeretnem megcafolni az elozo ketto hozzaszolot. En most varom az elsot, kizel 3 evig probalkoztunk, teny, hogy kivizsgalasokon is voltunk, de a lombikot mar nem vallaltam volna, pedig azt mondtak csak az lehet. Megsem porogtem ra. Nem homeroztem es nem szamoltam. Nem orultem bele abba, hogy nem jon ossze, leszamitva egy kb 2-3 honapig tarto idoszakot ugy masfel ev utan. Az pokok volt, es rajottem, hogy nem allapot belezakkanni abba, hogy esetleg nem lehet. Mi 3 ev probalkozas utan is ugy voltunk egyutt a parommal, ha jon, jon, ha nem, nem. Voltunk mi egymasnak es boven belefert, hogy soha nem fog sikerulni. Szoval nem csak az beszel konnyen, akinek mar van, es nem csak az tudja lazabban felfogni, aki a masodiknal kinlodik. Ez pusztan akarat kerdese: bele akarok orulni v sem. Ennek akarok elni v sem. En nem akartam. Csak a sajat eletemet akartam elni. Gyerekkel v anelkul, mindegy. Egyszeruen nem akartam, hogy ez tegye fuggove a boldogsagomat.
2013. máj. 26. 12:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia kedves 12 es válaszoló. Ha jól értettem rám kérdeztél. A párommal két éve vagyunk együtt, egész idő alatt nem védekeztünk sehogy és kb 1.5 úgy vagyunk vele hogy szeretnénk. De eddig nem jött össze.

Amit eddig tettem ennek érdekében, hogy vizsgáltam a méhszájamat, tudom nem a legjobb választás. Egy-két-három hónapig csináltam, azt tudtam is mikor van peteérésem (azt hiszem) de azt voltak olyanok is hogy azt hittem most sikerült, azt megjött. Nagyon rossz volt. Azóta ez kb 1 éve volt, semmilyen módon nem "időzítünk". Ha ebben a hónapban sem jön össze (azt hiszem tudom mikor volt peteérésem és akkor együtt is voltunk 2 naponta, tehát bizakodok) akkor elmegyünk dokihoz.

Ti hogy csináljátok? mióta is próbálkoztok és hogy "vizsgálod" magadat mit teszel a siker érdekében?

2013. máj. 26. 13:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Jah amúgy 10es válaszoló voltam. :)
2013. máj. 26. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát nem mindenkinek mindegy hogy gyerekkel vagy anélkül. Pl nekem sem. Én nem tudnmék gyerek nélkül élni és ha lombikkla sem fog sikerülni akkor örökbe fogunk fogadni. Én semmi másra nem vágytam életemben csak arra hogy anya legyek. Nem látnám értelmét az életemnek ha ebből kimaradnék. Mindenki más, van aki tud teljes életet élni gyerek nélkül is én nem tudnék az tuti.
2013. máj. 26. 13:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok... Olyan jo itelkezni, valoban nagyon jo h van egy gyermekem.. Majdnem halva szuletett a nyakan levo kzs es elhuzodo szules miatt...Sulyos oxigenhianyos allapotban. 5evesen segitseggel jar, nem beszel stb... Tenyleg jo erzes varni, senki nem tudja mennyire vagyom egy "egeszseges" gyerekre... Nem panaszkodom imadom, egy igazi kincs es csupa orom szeretet gyerkoc. Szoval a velemenyem az h ha egy gyerkoc jonni akar akkor ugyis fog :) ha nem akar jonni sem leszek boldogtalan, mert szep es csodas "elet feladatom" van :) szoval senki ne itelkezzen senki felett... Mert az a szanalmas... Drukk Mindenkinek :) K.
2013. máj. 26. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!