Lehet baba? Szerintetek
Figyelt kérdés
Még kamasz koromban voltak utoljára pattanásaim, most szinte ellepték az arcomat, folyásom is megjelent (nem égő, nem túrós stb) és az alhasam szúrkál! Kedden nem kéne megjönnie, tiszta izgatott vagyok nem birok magammal de korai lenne még nagyon a teszt végzése!2013. máj. 23. 12:05
11/16 anonim válasza:
én 2ő tesztet is csináltam, első negatív lett a második nekem is halvány pozitiv lett és 1hét telt el a 2ő teszt közöt ekkor már a 8.hétnél jártam :)!! Egy rokonom a terhesége megálapitása után is csinált tesztet kiváncsiságból és negatív lett neki! a teszt sem teljesen megbízható, sajnos!
13/16 A kérdező kommentje:
na mit gondoltok?
2013. máj. 25. 09:28
15/16 anonim válasza:
egyértelmű! Ez nem odaképzelt, hanem valós 2. csík!!
Gratulálok :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!