Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? Szerintetek

Lehet baba? Szerintetek

Figyelt kérdés
Még kamasz koromban voltak utoljára pattanásaim, most szinte ellepték az arcomat, folyásom is megjelent (nem égő, nem túrós stb) és az alhasam szúrkál! Kedden nem kéne megjönnie, tiszta izgatott vagyok nem birok magammal de korai lenne még nagyon a teszt végzése!
2013. máj. 23. 12:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet baba is.
2013. máj. 23. 12:16
 2/16 anonim ***** válasza:

10. dpo-n olyan pattanásom nőtt, hogy a boszorka megirigyelte volna!!!

12. dpo-n halvány pozitív tesztem lett!

Holnapra nem várom/vártam.. kezd apadni a pattanásom! :)))

Szurkálásom nekem is volt, hirtelen beszédülésem is. Hányingerem most kezd lenni, de nem a szagokra, hanem a látványra.

A lányommal a szagokra voltam "allergiás".

2013. máj. 23. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:

Èn szombatra nem vàrtam ès màr múlt hèt pènteken lett halvàny pozitív tesztem de csak idön túl jött ki.

Màr màsfèl hete állandóan èhes vagyok, ès màr hamarabb elkesdödtek a szurkàlàsok. Mondhatni azonnal èreztem hogy valami màs, màr együttlèt utàn pàr nappal.

Ma elèggè gyötörnek a tünetek pedig mèg mindig mensi elött vagyok 2 nappal. El is gondolkodtam mi jöhet mèg...

Hasmenès, folyamatos puffadàs, görcsök, ès gyengèbb vagyok.Feszül a hasam, ès fèlek picit hogy ikrek. Vàrom hogy hívjanak az idöpont miatt.

Csodàlatos dolog de nem ilyennek kèpzeltem...

2013. máj. 23. 13:50
 4/16 A kérdező kommentje:
A teszt amit előbb csináltam halványka lett! Le akartam fényképezni de azon nem látszódott, viszont szabad szemmel lehet látni a 2. csikot
2013. máj. 23. 13:57
 5/16 A kérdező kommentje:
nagyon halványan de lehet, gondolom negativnak számit
2013. máj. 23. 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:

A leghalványabb pozitív is pozitív!!!

Biztos azért annyira halvány még,mert nagyon az elején vagy a dolognak!

Gratulálok! :-)

(a képet azért megpróbálhatod feltenni,hátha jobba meg tudjuk erősíteni, hogy pozitív!)

2013. máj. 23. 14:23
 7/16 anonim ***** válasza:
a halvány csík is csík. ha tényleg ott van, akkor akármilyen halvány is, az csík.
2013. máj. 23. 14:25
 8/16 anonim ***** válasza:
gratulálok.a halvány csík is csík.
2013. máj. 23. 14:55
 9/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Ne aggódj,fog az még erősödni!! Vasárnap ismételd meg! :))
2013. máj. 23. 19:20
 10/16 A kérdező kommentje:
sosem töltöttem fel képet! segitenétek?
2013. máj. 24. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!