Lehet baba a dologban vagy csak a stressz teszi?
Figyelt kérdés
Múlt hónap 16-20ig tartott a menstruációm , általában mindig pontosan jött, ha késett is csak 1-1 napot.. Ebben a hónapban még semmi . Ennyi késéssel érdemes lenne már tesztelni? Teheti ezt akár a stressz is? Költözködés közepén tartunk és sajnos a párom munka beosztása miatt minden rámhárul . Alhasi feszülést érzek és már egy hete azt a tipikus " nem soká meglesz " érzés viszont semmi melfeszülés vagy deréktáji fájdalom ami nállam minden menstruáció elött jelentkezik.2013. máj. 23. 01:50
1/3 anonim válasza:
Egy hetes késésnél én biztos tesztelnék, annak már mutatnia kell! Szurkolok! :-)
2/3 anonim válasza:
Nekem is múlt hónapban 16-án jött meg utoljára ,nálunk is kicsit stresszes az élet mostanában, fel sem merült bennem, hogy terhes lehetek, csak arra eszméltem, hogy basszus már1 hete meg kellett volna jönni, tegnap reggel pozitív lett a teszt! Szóval szerintem te is csinálj egyet! ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kommenteket és kedves 2. Nagyon gratulálok nektek, és boldogságos babavárást ! Félve csináltam tesztet ( eddig mindig tesztelés negatív volt és másnapra megis jött...) sajnos negatív lett :(
2013. máj. 23. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!