A barátommal megszakítással "védekeztünk, tudom nem ez a helyes... a mensim késik 2 napja,viszont a babának semmi jele, nem vagyok rosszul nem fáj a mellem,semmi problémám nincs.lehetséges h a sterssz miatt késik ?...
2009. okt. 14. 18:56
1/8 anonim válasza:
hát figyelj! szerintem várj még 1-2 hétig és kiderül. ha nem jön vegyél gyors egy tesztet! amúgy igen! nagy hüyleséget csináltatok! ez nem védekezés! amúgy hány éves vagy?
2009. okt. 14. 19:00
2/8 anonim válasza:
teszt mindent eldönt...amúgy gond lenne ha összejött a baba? Tényleg hány éves vagy?
2009. okt. 14. 19:07
3/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, és nem szeretnék még babát. Először karrierépítés, biztos családi háttér,megfelelő körülményeket szeretnék teremteni a gyermekemnek.És azt én is nagyon jól tudom h nagyon nagy hülyeséget csináltam :S
2009. okt. 14. 19:55
4/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező tisztában van vele hogy tévedett nem kell lekorholni.
Kárdező: az, hogy nincs semmi jele a terhességnek nem kizáró ok, de a stressz is okozhatja főleg akkor, ha nagyon félsz a teherbeeséstől. Én is ugyanigy voltam anno, egy hetet késett az amúgy óramű pontosságú menszeszem.
2009. okt. 14. 20:21
5/8 anonim válasza:
Ennyi idős voltam én is, amikor 1 teljes havi kimaradt! Na volt ám aggodalom, akkor szakítottam a párommal, mert jött az igazi! Aztán annyira aggódtam, hogy vettem egy tesztet. Megcsináltam, negatív lett, s már aznap este meg is jött! Ez volt 10 éve. Azóta már van 2 gyönyörű fiunk, akiket nagyon akartunk, s imádjuk őket!
2009. okt. 16. 14:11
6/8 anonim válasza:
csinálj egy tesztet és megnyugszol.
2009. okt. 16. 14:41
7/8 A kérdező kommentje:
:D:D
Köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 16. 14:42
8/8 anonim válasza:
nekem is voltl ilyen, hogy a stressz miatt késett, mert amikor szakítottam a bratáommal hiába védekeztem, attól paráztam, hogy csak most nehogy terhes legyek, és a hormon mellett is tudtam késést produkálni.
persze ez nem jelenti azt, hogy esetleg nálatok becsúszott valami, de szerintem csak idegeskedsz. két nap késésnél elvileg már a reggeli tesztnek mutatnia kell, ha történt valami. ha közel a ciklushoz történt a védekezés nélküli eset, akkor várj egy hetet, tíz napot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!