A stressz miatt nem jön össze a baba. Van ezzel még így
más is?
Figyelt kérdés
Milyen nyugtató hatású szert próbáltatok már? Bevált?
2009. okt. 27. 00:45
1/8 anonim válasza:
Szerintem simán lehet akár a stressztől is.Én csak teákat iszom ami nem hiszem hogy nyugtató hatású lenne csak a babaprojektben segít /cickafark-palástfű kombináció./Az biztos hogy nagyon kitartóaknak kell lennünk és nem szabad feladnunk, de bár az is lehet hogy pont fel kellene adni.Nem tudom.A stresszt pedig nem nagyon hiszem hogy meg lehet szüntetni.Az én életem is elég stresszes de azt hiszem a a mai világban mindenkié.Reménykedjünk hogy mihamarabb összejön.
Mióta próbálkoztok?
2009. okt. 27. 07:18
2/8 anonim válasza:
Most nincs baj ha idegeskedsz de ha lessz baba elhalhat a magzat úgy,hogy észre sem veszed és csak a petezsák marad én így jártam 3-hónaposan ma múlthéten és próbálom mindenki figyelmét felhívni erre.lázsd rózsaszínben a világot.
2009. okt. 27. 08:00
3/8 anonim válasza:
Szia!
Valószínű nálunk is így volt. Pont ráálltunk a baba-projektre, mikor új főnököt kaptunk a munkahelyen: egy idegbeteg vadállatot. Volt, hogy gyomorgörccsel mentem dolgozni, sírva jöttem haza. Pár hónap után, teljesen kikészülve ott hagytam azt a szemétládát. Megkönnyebbülve, boldogan kezdtem az új munkahelyen....és a következő hónapban már jött is a Babánk :)
Sajnos, akkor engem se a férjem, se a családom, semmiféle tea nem tudott megnyugtatni :(
2009. okt. 27. 08:11
4/8 anonim válasza:
Szia, én is így voltam! Másoddiplomát csináltam, mellette dolgoztam!Épp államvizsga előtt egy évvel nekiálltunk a baba-projektnek!Nem sikerült!Miután lediplomáztam elsőre összejött!Megnyugodott a szervezetem!
2009. okt. 27. 08:43
5/8 anonim válasza:
Szerintem is befolyásolja a teherbeesést a stressz. Sajnos, nekem is stresszes a munkahelyem és több mint fél éve próbálkozunk. Elvileg mindketten rendben vagyunk, jöhetne a baba.
Már gondoltam arra, hogy kikellene próbálnom valami nyugtató hatású teát, az hátha segít :)
2009. okt. 27. 08:58
6/8 anonim válasza:
Ennek tudományos elnevezése is van: pszichés meddőség. Nagyon is létező dolog, én is beleestem sajnos. Nálam a görcsös akarás okozta stressz gátolta meg a babát... Ilyenkor azt érzi a szervezeted, hogy nem állsz még készen az anyaságra. (Hiába is van fordítva. Az agy ezt hiszi.) És blokkolja a peteérést. Én szerencsére sportoltam (keményen), ami feromont termel (mármint a mozgás), így csökkenti a stresszt. Neked is ki kellene próbálni, nekem azóta egy édi baba bújik meg a pocakomban. Sok sikert! 36 hetes kismami
2009. okt. 27. 09:07
7/8 anonim válasza:
A Sedatif PC jó volt,de nálam semmi más nem vált be, csak ha másra figyeltem. (pl. lakásfelújítás, munka, család) De persze tudatosan ezt nehéz megvalósítani, mert minden szabad percben erre gondol az ember.
2009. okt. 27. 09:12
8/8 A kérdező kommentje:
1 éve próbálkozunk,de a folytonos stresszem miatt nem jutunk egyről a kettőre. Munkahely,anyagi gondok,mindig van valami... Most kipróbálom a citromfű teát,hátha megnyugszom tőle...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!