A digitális Clear Blue adhat a 9. dpo-n valós eredményt?

Nem.
A teszt leírásában is az van, hogy a menzesz előtt négy nappal már mutathat pozitívat, az esély erre 50% körül van.
Próbálj meg türelmes lenni, nem érdemes egy háromezer forintos tesztet elpazarolni.

Ha gyógyszertárban veszed-veszitek, akkor 2000-2300 körül mozog az ára, sokkal olcsóbb, mint a dm-ben, hátha érdekel valakit.
Adhat valós eredményt, de én is várnék vele. Én elpazaroltam sok digitálisat és simát, türelmetlen vagyok, de a digitális teszt vagy minuszt vagy pluszt mutat és biztosra kell menniük, így nagyon halvány csíknál is inkább minuszos lesz. Én a 12-14. dpo-t ajánlanám inkább. Korai tesztelésre inkább a sima clearbluet, mert ott lehet már látni, ha halványan csíkosodik. 10-es erősségűeket személy szerint én nem ajánlom, sem az 1200 forintos Valentin nem mutatta még ki, sem az olcsóbbak a menzesz kimaradása előtt, csak után, sokat elhasználtam szintén. Holott más tesztek már rég pozitívak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!