Ki kezd velem új hónapot? új ciklust?
Figyelt kérdés
Nekem most van meg.De már alig várom hogy belekezdhessunk :),Ti mióta próbálkoztok?2013. máj. 22. 08:00
1/14 anonim válasza:
Ez a lehető legrosszabb, amit tehettek, leendő anyukák... :(
2/14 anonim válasza:
Mi ebben a hónapban próbálkoztunk, és jún. elején derül ki, hogy mennyi sikerrel.
Első válaszoló: Nem értem a hozzászólásodat. Mi a legrosszabb?
3/14 A kérdező kommentje:
Tudom....csak annyira rossz,hogy nincs kivel ilyenekrol beszélni.
2013. máj. 22. 08:29
4/14 A kérdező kommentje:
Szoritok Neked hogy sikerrel járjatok :)
2013. máj. 22. 08:31
5/14 anonim válasza:
Második: az, ha valaki nagyon rágörcsöl. Olvassatok utána, hogy a folyamatos feszkó mit vált ki a szervezetből (elmaradó peteérés, mivel az agy úgy dönt, ilyen "stresszes, veszélyes" helyzetben nem kéne babának foganni. Mivel azt nem tudja, mi miatt vagytok izgatottak.)
6/14 anonim válasza:
Szia!
Mi már aktívak vagyunk! :)
Múlt hónapban próbálkoztunk akkor nem jött össze,most pénteken lesz elvileg a peteérésem és június első felében kiderül sikerült-e... :)
Már van két kisfiam!:)
7/14 anonim válasza:
De a kérdező szerintem egyenlőre nem rágörcsölt, csak lelkes. Nem tűnik stresszesnek!:) Reméljük pár hónap múlva sem lesz az. Kívánom, hogy minél hamarabb érkezzen a gólya!
8/14 marki_2 válasza:
Én kezdek veled új ciklust... :)
Három nap eltérés ide vagy oda, még érdekes is lehet.
Gyanítom, ha normál 28 napos a ciklusod, akkor most vagytok csak igazán actionban, mert peteérés időszaka van. :)
9/14 marki_2 válasza:
Vezetsz hőgörbét kedves kérdező?
10/14 A kérdező kommentje:
Szia.Örülök hogy írtál :) Nemvezetek gorbet mert sajnos össze vissza alszom ezért nehéz lenne.Igen most volt peteeresem és nagyon reménykedem hogy sikerült.1és fél hónapja volt laparoszkopiam es gyógyszert szedek hogy extra pataeresem legyen és sikerüljön a beagyazodas.Ti mióta probalkoztok?
2013. jún. 8. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!