Középidős vetélés után hány hónapot kell várni az újabb terhességgel?
Szia!
Nekem is közép idős vetélésem volt!Első baba, a 23. héten dec 31-én!A doktornő aki levezette a szülést, majd megcsinálta a küretet, azt mondta 3 hónap után MINDENKÉPPEN próbálkozzunk!Nálam a baba jól volt!Sajnos a véremben volt valami fertőzés, ami bejutott a méhbe, a vérárammal és sunyi alattomos módon kinyílt a méhszájam, beindult a szülés, nem volt mit tenni!A babámat meg sem próbálták megmenteni, mert ugye még nem volt 24 hetes, pedig 32cm és 570g volt(a méret alapján már kellett volna tenni érte valamit) de ez nem tartozik ide, Bocsi...
A 6 hetes kontrollon, meg azt mondta egy másik doki, hogy fél évig ne próbálkozzunk!
Nekem az a véleményem, hogy mivel lehet olyasmiről olvasni itt-ott, hogy egy nő szül, majd 11-12 hónapra rá újból és az első és a második gyerek is egészségesen születik,nekünk mivel lehet más?Ha a szervezet felkészült, akkor megtermékenyül a petesejt!Ha meg nem akkor valószínűleg nem!Előfordulhat az is, hogy elmegy a baba!De véleményem szerint az nem függhet össze a középidős vetéléssel!
Nézd!Nekem ez a 3. ciklusom azóta!(32-35 napos)És mi már élesben nyomjuk a 18-akat!Nekem a 3 hónap március 31-én járt le!És akkortájt volt tüszőrepedésem, legalább is számításaim szerint!Szóval mi már próbálkozunk!
Szóval hallgathatsz a dokidra és vársz ameddig mondja,vagy újra próbálkozhatsz és majd meglátod...!Én a küretet elvégző orvosra hallgatok!
Sok sikert, akárhogyan is döntesz!
Köszönöm szépen a választ, elgondolkodtato , amit irtál. Nekem 3-4 honapot mondtak. A szövettani eredmény szerint nem volt baja a babának , legalábbis nem találtak semmit, de valamitöl leállt a szive , most voltam orvosnál és elküldött kivizsgálásra , lehetett valamilyen ferzözés , ami a méhlepényt támadta meg és nem tudta ellátni a feladatát,vagy genetikai ok.
Drukkolok neked , hogy minél hamarabb összejöjjön és egészséges babád szülessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!