Mit jelent a HPV gyanú?
Utolsó előtti vagyok. Antibiotikumot nem adnak vírusra... Ilyen esetben az immunrendszer erősítése a megoldás. Ez a borzaszt benne, hogy nincs rá gyógyszer, a szervezetednek kell leküzdenie. Annyit tudsz tenni, hogy az immunrendszeredet erősíted. Nekem Isoprinosint írt fel a dokim. Ez direkt vírusok elleni immunerősítő. Úgy magyarázta a doki, hogy azokra a helyekre épül be, ahova a vírus is csatlakozna a szervezethez, így elfoglalja a helyét, nem tud szaporodni és kiürül a szervezetből.
Én még Greapefruit cseppeket szedtem hozzá, az is nagyon jó rá.
Nekem a pozitív HPV-eredményen úgyalakult ki, h rosszul étkeztem, szénhidrát megvonással, elsavasodott a szervezetem. Mindenféle tanácsot kaptam a dokiktól(pl. szüljek, attól elmúlik...;egyek Isoprinosint 10 dobozzal - 3000,-/doboz,de nem biztos h használ...).Természetgyógyihoz mentem. A lényeg: lúgosítani kellet, és redbetenni az emésztésemet, mert a vastagbeled felelős az immunrendszered 70%-áért.
Reggel gyümivel kezdeni, utána fél órával bármit ehetsz.
Napi egy probiotikus joghurt, belekeverve búzacsíra,szezámmag darálva,máriatövismag darálva, lenmag 1-1teáskanállal.
Este hat után ne egyél, mert úgy lesz idő mindent másnap reggelig megemészteni, akkor gyakorolni kell a wc-re ülést, h rendszeres legyen.
Minden nap 2-3 dl gyümi-zöldséglé (1 alma, 1 srépa, 1 citrom, 1 cékla, v amit szeretsz). Ettől egy idő után a szervezet maga elkezdi kipucolni a vírusokat. Apa is igya...
Ha nincs lehetőség a gyömicentrifugázásra, igyál 2-3 citrom levét, kompenzálni a savas ételeket, amiket bizonyára megeszel napközben.
Ha már terhes vagy, Isopri-t nem is szedhetnél, de felesleges is kiadni rá a pénzt. A magokkal is csínján bánj, maradjon a gyümilé, az a picinek is jót tesz. Ez az egész nem méregtelenítés, nyugodtan ihatsz.
Jó lett a citológiám és a HPV-m is negatív.
Hát ez azért elég komoly :(
Vegyük azt az esetet,h ki tudnak vhogy kezelni...De most már a párom is fertőzött valószínüleg ugye?Akkor őt is kell kezelni?
a hpv gyanú nem egyenlő a hpv fertőzéssel! ha három hónap után is ezt írják a citológiádra akkor csináltass egy hpv tipizálást (5.500 ft) akkor megtudod, hogy tényleg jelen van-e és melyik fajtájú.
Elmondom velem mi történt, hogy azért ilyent is halljatok. Sehol nem olvastam hasonló esetet mint az enyém.
Nekem kis szemölcsszerű valami nőtt még tavaly télen a klitorisra. Alig lehetett látni, a dokim azt mondta nem tud mit kezdeni vele, várjunk. Ez volt februárban is, várjunk.. de én nem tudtam és csináltattam egy tipizálást. Mivel az egy év még nem járt le a rákszűrésnél, így azt nem csinálta meg. A hpv teszt eredménye pozitív lett. HPV/NA. Ez annyit jelent, hogy nem tudták azonosítani. Elvileg ez jót jelent, mivel nem tartozik se az alacsony se a magas rizikójú hpv fajták közé. Azt mondta a doki, hogy ne foglalkozzak vele. Eljött a rákszűrés ideje, aminek az eredménye: p2. nem volt hpv gyanú mellé írva. Olyan mintha jelen sem lenne, pedig gondolom ott kéne lennie, hiszen ugyanonnan vette a hpv tesztre is a mintát két hónappal azelőtt.
A Vetélésről csak annyit, hogy maga a vírus nem okoz vetélést. Várakozási idő viszont kell, hogy legyen. Vissza kell álljon a méh.
13-as vagyok.
Az Isporinosint immunerősítésre adta volna a magándoki, és ehhez fűzte hozzá,h "de nem biztos hogy használ". Jó,mi? Bizonyára ő is nagyon jól tudta, h az immunerősítést nem egy bogyóval kellene elkezdeni. De bizonyára a jutalékával is tisztában volt, amit a gyógyszer felírása után kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!