Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem vagyok terhes?

Ugye nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A párommal szeretkeztünk, akkor vesztettem el a szüzességem, sajnos nem védekeztünk, de nem volt bennem csak kb 10 percig, se elő váladék nem volt se semmi. Most hétvégén viszont gumival védekeztünk , nem szakadt ki. 2 hét múlva kell megjönnie és ma reggel arra ébredtem, hogy vérzek (pirosas-barnás) de nagyon kevés van. Mi lehet ez?? Fáj a hasam is, nagyon melegem van amikor felkelek az ágyból. Előre jött menstruáció? Ugye terhes nem lehetek? Valaki SOS! Most mit csináljak??

2012. aug. 29. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad, hogy mikor volt a nem védekezős aktus. Az is mostanában, szóval középidőben? Mert ha két hét múlva lesz a stukád, akkor kb. peteérés-tájt lehetett a szeretkezés, ugye? Ilyenkor nagyobb az esély a teherbeesésre, és 10 perc alatt sok minden megtörténhet. Pl. honnan tudjátok, hogy nem volt előváladék? Azt nem lehet külön érezni, főleg ha mással van az ember elfoglalva. Egy-két csepp is elég lehet a babához.

A folyásod lehet hormonális zavartól, fertőzéstől is akár. Van ilyen is, hogy beágyazódási vérzés, de az kb. egy héttel, vagy inkább 10 nappal az aktus után várható, de nem is mindenkinél van ilyen vérzés.

Szóval szerintem lehetsz terhes, még ha nem is akkora rá az esély, mintha elment volna benned a párod.

Hogy mit csinálj? Hát most semmit. Ha nem jön meg a menzesz, akkor csinálj egy terhességi tesztet (a használati útmutató szerint, és akkor, amikor az útmutatóban tanácsolják), aztán majd kiderül.

2012. aug. 29. 11:53
 2/11 A kérdező kommentje:
1 hete volt a nem védekezős dolog pont azután 1 héttel mikor elmúlt a menstruációm. Nagyon félek és ideges vagyok... Ha elmegyek orvoshoz vagy csinálok tesztet nem mutatná ki semmi ha az lennék?
2012. aug. 29. 11:57
 3/11 anonim ***** válasza:
bizony lehetsz terhes is,de felelőtlen vagy,az tuti
2012. aug. 29. 12:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez lutri. Szűzen is teherbe lehet esni, ha az első aktus során nem védekezel. Nem a hüvelyben töltött idő dönti el azt, hogy mennyi az esélye a teherbeesésnek. Egy másodperc, egy bedugás is elég, ha épp olyan a helyzet. Azt pedig, hogy volt-e előváladék, vagy sem... ezt még maga a pasi sem tudja biztosra megmondani, nemhogy Te. Rémesen egyszerű a képlet. Az aktus túl rég volt az eseményi utáni tablettához, marad az ima, meg az, hogy szabadidődben utánanézel a megfelelő védekezési formáknak. Reméljük nem estél teherbe. De legyen ez tanulópénz arra, hogy mit kockáztatsz! A pasinak annyira nem szokott fontos lenni, de egy idő előtt fogant baba a Te életed alapjaiban megváltoztatja! Erre nagyon de nagyon oda kell figyelni. Fontosabb, mint a hév, a szerelem, a szenvedély! Aki szeretkezik, felnőtt felelősséget vállal a tettei következményeiért! Nem szabad félvállról venni!!!
2012. aug. 29. 12:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy felelőtlen voltam és azóta már vagy kismiliószor megbántam, hogy akkor belementem abba, hogy ne védekezzünk. Köszönöm mindrnkinek a válaszokat. Tehát egy ideig semmit nem tehetek???
2012. aug. 29. 12:18
 6/11 anonim ***** válasza:
tehetsz,jövő héten vagy dokihoz mész,vagy pedig tesztelsz,mennyi idősek vagytok?gondolom 20 alatt
2012. aug. 29. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Orvoshoz még korai menni, és nincs olyan teszt, amely ilyenkor kimutatná a terhességet. Meg kell várni, míg kezdődne a menstruáció, és ha kimarad, akkor a köv. napon már lehet tesztelni reggeli első pisiből. Ha a teszt negatív, de még mindig nem jön meg, akkor két nap múlva tesztelj újra és így tovább. Ha a teszt következetesen negatív marad, de a stuka sem jön meg, akkor más gond lehet, és orvoshoz kell fordulni. Ha baba van, akkor meg főleg.

Ne idegeskedj, inkább beszéld meg a pároddal a történteket, és határozzátok el együtt, hogy mivel védekeztek (megfelelően) ezután, és tartsátok is magatokat ahhoz egészen addig, amíg családalapításra nem kerülhet a sor.

Ha pedig babás lettél, akkor is döntéseket kell hozni arról, hogy mi legyen, de szerintem ezen még ne idegeskedj, használd fel a köv. két hetet arra, hogy lelkiekben is felnőttebb legyél, mert az életed következő éveiben szükség lesz a józan észre és az erőre.

2012. aug. 29. 12:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Én 16 Ő 23 nagyon korai számunkra a gyerekvállalás...
2012. aug. 29. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van, korai... de a szex is, már ami téged illet... :(
2012. aug. 29. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:

23 évesen a pasidnak is lehetne több esze!

Nyilván neki nem Te vagy az első!

2012. aug. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!