Ugye nem vagyok terhes?
Sziasztok
A párommal szeretkeztünk, akkor vesztettem el a szüzességem, sajnos nem védekeztünk, de nem volt bennem csak kb 10 percig, se elő váladék nem volt se semmi. Most hétvégén viszont gumival védekeztünk , nem szakadt ki. 2 hét múlva kell megjönnie és ma reggel arra ébredtem, hogy vérzek (pirosas-barnás) de nagyon kevés van. Mi lehet ez?? Fáj a hasam is, nagyon melegem van amikor felkelek az ágyból. Előre jött menstruáció? Ugye terhes nem lehetek? Valaki SOS! Most mit csináljak??
Ha két hét múlva kell megjönnie, akkor ez inkább ovulációs vérzés!
Bár úgy látom mindenki rád akarja hozni a frászt, de abból amit leírtál, hogy egy hete voltatok együtt, egy héttel a mensid után, így ezek alapján most vagy a középidőnél. Tehát most ovulálsz! ezért van a kisebb vérzésed.
Most aztán tényleg nagyon oda kell figyelni a védekezésre, mert ezek a napok a legveszélyesebbek ha nem akarsz gyereket.
Mivel 2 hétig még úgysem tudsz semmit sem csinálni, próbálj megnyugodni.
Szerintem nem vagy terhes!
A jövőben pedig védekezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!