Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG53 mikroszkóp mikor lesz...

PG53 mikroszkóp mikor lesz páfrányos?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel kíváncsiságból csináltam a mikroszkóppal egy tesztet nyálból, mivel úgy vettem észre, termékeny nyákom van, ovu tesztem pedig már elfogyott.

A mikroszkóp óriási páfrányokat mutatott. Amúgy is 2 max. 3 naponta együtt vagyunk a párommal, de tegnap már csak a páfrányok miatt is rádolgoztunk a dologra.:)

Ma már csak szétesett, kicsi páfrány darabkákat láttam benne, egyébként meg sose mutatott semmit, amikor nem volt termékeny időszakom.

Ma már elvileg negatívnak számított vagy amolyan gyengén vegyesnek, a tegnapi előtt pedig nem teszteltem vele. A nyákom ma úgy láttam, elmúlt, vagy legalább is nem vettem észre. Szóval tegnap volt nyák és páfrány is, ma már nem.

Az érdekelne, hogy pontosan mit is jelez a páfrány. A tüszőrepedés közeledtét vagy megtörténtét? A dpo követése miatt érdekelne nagyon.:)

2013. máj. 20. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az ovut jelenti, mert mi mikor terveztük a lánykánkat, akkor mi is a mikroszkóp alapján voltunk együtt, és már az első hónapban összejött :)

De itt írja is, hogy működik:

"a nyál és a cervixváladék csak a fogamzásképesség 6-8 napos idôtartama alatt kristályosodik. A fogamzásképes idôszakban

mindkét fenti folyadék kristályosodási képe jellegzetes, erôsen szálkás, páfránylevelekre emlékeztetô képet

mutat. A nem fogamzásképes idôszakban, amikor kristályosodás nem történik, a látott képben nagyszámú

körkörös és amorf alakzat található"

[link]

2013. máj. 20. 14:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon örülnénk, ha nekünk is sikerülne.:) Bár az még mindig nem tiszta teljesen, hogy akkor ma van- e az 1. dpo vagy holnap lesz vagy már megvolt-e, mert a leírások alapján bármelyik lehet.:)
2013. máj. 20. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!