Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PG/53-as mini mikroszkóp...

PG/53-as mini mikroszkóp hányszoros nagyítású, a spermiumok is látszanak benne?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
passz. próbáld ki :)
2013. ápr. 24. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
nem látszanak.én ugy tudom,de hallod kiváncsi lettem.ma kipróbálom ha a férjem is beleeggyezik!
2013. ápr. 24. 17:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nagyon köszönöm :D, ettől függ, veszünk-e ;)

2013. ápr. 24. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
de azzal nem a spermat kell nézni..mondjuk nekunk nem valt be.jobb az ovuteszt.ha kiprobaltuk irok;)
2013. ápr. 24. 21:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi :D
2013. ápr. 25. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hányszoros nagyítású, de lenne rá egy nagyobb összegem, hogy nem látszik.
2013. ápr. 28. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Hogy látszana?? A spermiumok láthatóvá tételéhez ennél a kis kütyünél jóval erősebb felbontású, vagy elektromikroszkóp kell. Még kisérleti szinten sem érdemes vele szórakozni, mert ezt a mikroszkópot nem erre találták ki. A ciklusod alakulásával változnak a hormonszintek a szervezetedben. A nyál/hüvelyváladék megszáradása után, a visszamaradó só, és egyéb anyagok egy jellegzetes képet mutatnak, a lencse alatt. Attól függően, hogy hol tart a ciklus, és vele a hormonváltozás. A negatívnak - peteérés előtti/utáni időszaknak szabálytalan foltos a rajzolata, a pozitívnak, - peteéréskor - tüskés páfrányos. (Már akinél persze, mert nagyon sokan használhatatlannak tartják a PG/53-at az összevissza rajzolatok miatt, amit ötletszerűen mutat a ciklus alatt, akár néhány órán belül.)

Szóval ezzel sajna még a peteérést is nehéz megbízhatóan belőni, pedig arra ajánlják. Spermiumok, vagy bármilyen egyéb anyag vizsgálatára pedig végképp alkalmatlan.

2013. ápr. 28. 17:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Ezek szerint te tudod, mekkora ennek a mikroszkópnak a felbontása. Elárulnád?

2013. ápr. 30. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs:)) Azt viszont tudom, hogy a spermiumokat kb 1000x-es nagyítással vizsgálják, ha szükséges. A Donna ovu-mikroszkóp, ami állítólag sokkal jobb (és drágább) a PG/53-nál, 60x nagyítás körül működik.

Az ovulációs mikroszkópok a peteérés környékén megnövekedett sómennyiséget tudják láthatóvá tenni. A sókristályok hatalmasak egy ivarsejthez képest, azért láthatók ebben a felbontásban is.

2013. máj. 1. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!