PG/53 kérdés. Tegnap, tegnapelőtt, és ma reggel még teljesen krumplis volt (úgyértem sok semmi közt néhány krumpli), nap közben többször néztem, már alakultak a páfrányok. Most pedig esőerdő. Ez ilyen gyorsan változik?
Akkor szexeljetek gyorsan!
Off! Miből nézed? Nyákból vagy nyálból?
Nekem nyákból egyetlenegyszer volt páfrányos, még abban a ciklusban sem, amelyikben előzőleg teherbe estem, pedig naponta többször néztem!
Nyálból viszont a férjem is tudott páfrányosat produkálni....
Szóval nekem nem jött be, én az ovutesztre esküszöm, az viszont bejött.
Szia.
Én nyálból néztem,de volt olyan,hogy reggel páfrányos volt,délután meg már ,,krumplis,,..én személy szerint azt gondolom,hogy ez a mikroszkóp egyenlő a fossal.Kiadtam érte 2500 ft-ot,de nekem nagyon nem jött be.Volt nekem olyan is,hogy a menzeszem alatt lett páfrányos,holott már bőven előtte megvolt az ovum.Szóval szerintem csak pénzkidobás ez a szar.Én ovulációs tesztet vettem,na az viszont megéri a pénzét,mert teherbe is estem a segítségével :) Rögtön sikerült volna,ha az első tesztelős hónapot nem néztem volna el,de a következő hónapban sikerült vele elcsípni az ovut,és most izgatottan várjuk a kisfiúnk érkezését :)
Sok sikert nektek a babához!!
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!