Ovulációs mikroszkópot próbálta már valaki? Mennyire vált be? Nagyon drága kütyü?
Figyelt kérdés
Igazából kb. 10 perce tudok a létezéséről, és érdekelne a tapasztalat is, ha van olyan itt valakinek :)2013. márc. 31. 22:33
1/13 anonim válasza:
Egy nagy kamu az egész, semmire nem jó.
2/13 A kérdező kommentje:
Ez lényegretörő válasz volt :D Próbáltad már, vagy csak hallottad, hogy kaki?
2013. márc. 31. 22:41
3/13 anonim válasza:
Próbáltam, volt, hoyg muttata a peteérést pedig tuti nem volt amikor volt nem mutatta, össze vissza mutatott mindent, és eddig kb csak ilyen véleményeket hallottam róla.
4/13 anonim válasza:
Használtam. Szerintem nagyon jó.
Én nem nyállal hanem hüvelykenettel csináltam.
2 éve nem jött a baba, akkor megvettem és 2. hónapban terhes lettem
5/13 anonim válasza:
Hasznos lehet de sajna nem tul pontos! A peteresed kornyeken 4-5 napig is pozitiv lehet igy nehez beloni! Legalabb is nalam igy volt amikor hasznaltam. De ha egyaltalan nem tudja az ember hogy mikor van akkor jo lehet! ;) sok sikert
6/13 A kérdező kommentje:
Azt írták, hogy pontosabb, mint az ovu teszt...de ezek szerint nem :) Azt hiszem maradok inkább az ovu tesztnél, az olcsóbb! Köszi a válaszokat! :)
2013. márc. 31. 23:31
7/13 anonim válasza:
Azt hiszem most olyan 2000ft korul van az ara de ez akarhanyszor hasznalhato. Az enyem mar 4eves. ;)
8/13 anonim válasza:
Nekem nem vált be egyáltalán. Egyszerre használtam az ovu teszttel és az utóbbi volt a pontos, mert a mikroszkóp jóval előtte vagy össze-vissza mutatta az ovut.
9/13 anonim válasza:
Ja, és az enyém maybe baby volt, olyan 10 ezer körül volt akkor az ára, most nem tudom. Egyébként kuka az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!