Ovulációs mikroszkópot próbálta már valaki? Mennyire vált be? Nagyon drága kütyü?
Én próbáltam az ovulációs mikroszkópot is, kétfélét is: PG53 (ez olcsóbb) és MaybeBaby (drágább). A kettő között nagy különbséget nem találtam. Tapasztalataim szerint az ovulációs teszt pontosabb. A mikroszkópnál, ha nyállal csinálod, akkor fontos a szabályok betartása (előtte 1 órával fogmosás, utána már ne egyél-igyál semmit, max vizet) - ugyanis a sótól is kristályosat mutat, tehát, ha eszel valami sósat, még ha iszol is utána, még ha ki is öblíted a szádat, kristályosat fog mutatni (próbáltam, azért mondom, és nyilván nem kajával teli szájjal köpköztem rá), fogmosás után meg mindig "krumplisat" mutatott egy ideig. Hüvelyváladékkal pontosabb volt, de az meg nekem annyira nem jött be.
A neten kapható olcsó ovulációs tesztek sokkal jobban bejöttek - pontosabb, egyszerűbb. Én itt vettem: [link]
Most várom a 3. babámat :)
11-es vagyok. Még annyit tennék hozzá a mikroszkóphoz, hogy ha nyállal csináltam és meg voltam fázva, akkor akármit csináltam, kristályosat mutatott...
Én nagyon rá voltam pörögve a témára az első gyereknél, mert ideiglenesen külföldön dolgoztam és csak havonta találkoztam a párommal, így nagyon fontos volt a pontos időzítés eltalálása. Az első két hónapban nem tudtam hazajönni, így azt az időt a testem megismerésére és a tesztek "gyakorlására" használtam. A harmadik hónapban hazajöttem egy napra, és már 6 éves a fiam :) A két kicsinél is használtam ezeket, ugyan akkor már együttéltünk a férjemmel, de olyan "addjuramisten egy babát, de azonnal" érzésem volt - mindkét kicsi szintén az első hónapban sikerült.
Sok sikert neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!