Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, akik babát szeretnétek...

Lányok, akik babát szeretnétek mit tesztek, hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy értem, hogy szedtek-e vitamint vagy isztok-e teát? Mit tesztek az előkészületekben, hogy egészséges terhességetek legyen? Érdekelne mert missed abom volt két éve és most nagyon bízom ebben a hónapban mert tudom sikerül. Teát iszok és vitamint fogok szedni. Ti?
2013. máj. 20. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én tartom el a gyógyszertárat :D Viccet félretéve, tényleg jó pár dolgot veszek onnan. Én pajzsmirigy alulműködéses vagyok, és sajnos a progeszteron-prolaktin szintem sincs túl rendben (előbbi túl hamar kimerül, utóbbi magasabb, mint kéne). A doki csak a pajzsmirigyre adott gyógyszert (l-thyroxin), a másik kettőre nem, így azokra gyógynövényes szert használok (PreMens a prolaktinra, illetve progeszteron krém). Ezen kívül szedek multivitamint, D-vitamint (ebből erősen hiányom van), E-vitamint. Kereken 1 éve próbálkozunk, és viszonylag hamar kiderültek a hormoneltérések, mert a fogamzásgátló után nem jött helyre a régi ciklusom, és kiharcoltam, hogy megnézzék...
2013. máj. 20. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia elős babámnál semmit nem szedtem és nem is ittam, ő 4 hónap próbálkozás után jött össze, most a második babánál ittam palástfűteát és cickafarok teát illetve eleveitet kezdtem el szedni mert ő 6.próbálkozásra sikerült. Most 10 hetes és 3 napos terhes vagyok.
2013. máj. 20. 10:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok. Kedves első, neked a premens nem okozott összevisszaságot a ciklusodban? Én szedtem egy hónapig és abban a hónapban nem volt peteérésem és többször barnáztam is de viszont a közérzetem nagyon jó lett de a többi dolog miatt abbahagytam a szedését. Lehet, hogy nem kellett volna?
2013. máj. 20. 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó gratulálok a bébihez és jó egészséget kívánok nektek. Én is iszom a teákat és remélem használni fog nekem is.
2013. máj. 20. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, amit írsz, az első hónapban nekem is ilyet okozott (egyébként csak a menzesz előtt szoktam 2-3 napot pecsételni), de a másodikban már nem, és sokkal jobb lett tőle nekem is :) Fura ez...
2013. máj. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!