Valaki segítene? Terhesség, ciklus, tesztek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 28-32naposak a ciklusaim egyik hónap 29 másik 32. Múlt hónapban 29napra jött. Ma 30.napnál járok reggel a Gabriel teszten kb.10 perc után kijött egy halványabb 2.csík. 30perc után nem lehet értékelni. Sajna beleejtettem az elhasznált tesztet a fürdőkádba kivettem de eltűnt a 2.csík. Egy ilyen változó ciklusnál előfordul h.később mutat a teszt pozitív eredményt? Egyáltalán mihez képest számoljam a késést? Mire véljem a reggeli tesztet?2013. ápr. 12. 13:03
1/7 anonim válasza:
Akkor érdemes tesztelni amikor már késet 1 hetet vagy akár többet is. Tehát amikor majd a ciklusod 33-40 napján jársz bőven elég tesztelni, addig fölösleges a teszteket ellőni. Várj 3-4 napot és csinálj egy új tesztet, addigra biztosabb eredményt fog mutatni a teszt.
2/7 anonim válasza:
Nekem is "rendszertelen" volt a menszim, hol 27, hol 37 napos. Ezért jobb, ha az aktus után számolsz. Pl aktus után 14-15 nappal elvileg már kimutatja a teszt a terhességet, de 18 nappal később már biztosan. Így én az aktus után 14 nappal teszteltem, rögtön határozott pozitív lett, pedig délután csináltam, nem reggel. Szerintem 2 nap múlva ismét tesztelj. Ha megint kijön a 2. csík, akkor örülhetsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Elvileg ovu után vagyok12 nappal 18.nap volt pém. Akkor reménykedhetek még h.2nap múlva erősödik a csík? Annyira jó lenne. 1éve próbálkozunk. Most inkább olyan érzésem van mint amikor megjön ezért nem élem bele magam nagyon.
2013. ápr. 12. 13:29
4/7 anonim válasza:
Peteérés után legkorábban 14-16 napon lehetséges halvány csík, 20-25 napon jól látható csík. :D Fel a fejjel jönni fog!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi ez jól hangzik, az van hogy sokan írják h.10 dpon már erős pozitív a teszt. Na de nem élem bele magam mert eltűnt a csík bár vízbe esett lehet h.azért tűnt el. Bár inkább úgy érzem meg fog jönni. Pár nap és kiderül.
2013. ápr. 12. 19:35
6/7 anonim válasza:
Hát nekem peteérés után 15 nappal (nem várt napján) volt halvány, de látható csíkom. És talán 3-5 perc múlva látszott csak. Most 9 hetes vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Meg nem jött de a ma reggeli tesztem totál 1csíkos úgy hogy nem is értem most már, hogy tegnap az mi volt. Ugyan olyan tesztet csináltam (Gabriel 3db-os) talán tegnap csak valami szellem csík volt ami adott egy kis reményt feleslegesen. Mit is gondoltam én ha eddig nem jött össze most miért jött volna? Hát várom a "mikulást". Azért köszi csajok!
2013. ápr. 13. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!