A ciklus 12. napján nem túl vékony a 4,5 mm-es méhnyálkahártya (ovu a 17. -18. napon szokott lenni)?
Nézz rá a Dr.Infó oldalra abból kiderül,hogy a méhnyálkahártya vastagsága igaz elengedhetetlen dolog,viszont szem előtt kell tartani,hogy a vastagság mindíg a hormonoktól függő.Nekem per pillanat--mai nődokis vizsgálat alapján--a 13-ik cn-on 4,1mm-es az endometriumom(méhnyálkahártyám).A ciklusaim 29 naposak,tehát 8-án várható nekem a pém.A tüszőrepedésig folyamatosan vastagszik a méhnyálkahártya,és ezt onnan tudom,hogy ma éppen ezen görcsöltem én is!!!Utánajártam de még fogok is.A beágyazódásra kell a megfelelő vastagságúnak lennie.Ha van tüszőrepi,és megvan a megfelelő vastagság,akkor csak apa kell:)))
Sok sikert ,és értem is szoríts!
Amúgy mikorra nem várod?
Bocsi!20:26-os előző vagyok:
Apa kell legelőször:)))Bocsi h utolsónak írtam,de ezt te is tudod...
Amúgy idő kell még a megtermékenyítésre is,és vándorolni is fog a picur még...tehát addig is van idő vastagodnia,nem???
Igen, tudom, hogy apa a legfontosabb ;)
Hát ovum elvileg 2-3 nap múlva lesz, onnan 2 hétre nem várom :)
Figyi!
(2-ik vagyok)
Hétfőn 4,1mm-es volt,kedden 8,2mm-es,ma meg 12,5mm-es.Palástfű,méhpepmpő!!!
Amúgy nyugi már,mert tuti azóta vastagodott neked is!!!
Előző vagyok!
Amúgy az ovu tesztem ma lett erősen két csíkos!!!2 tüszőm is van.Egy jobb oldalon,egy meg bal pldalon.Mind a kettő megfelelő!!!
Ahaaa, hogy ilyen gyorsan vastagodik, szupi! Akkor mostmár teljesen megnyugodtam :) Köszi!
És sok sikert a babásodáshoz, remélem összejön Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!