Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi van szerintetek?...

Most mi van szerintetek? Eddig értettem a görbéim, de ez most feladta a leckét!

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 2. 11:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hm, jo kérdés! :D Van akinek bejön, van akinek nem! Látod én is hiába vezetem, semmi! Bár én is már csak azért vezetem hogy tudjam mikor jön meg kb., vagy ha baba akkor mikorra ne várjam, de ez a hónap... pfff :) Most fogalmam sincs, nem várom azt kész!:) Nem tudom mi az amit szedsz, de legyetek együtt minél többször, főleg középtájt, azt egyszer csak összejön :)
2009. okt. 2. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. szerintem ebben a hónapban nem volt peteérésed, és jó lenne ezeket a diagrammokat egy dokinak is megmutatni, mert az ovu utáni ciklusod sosem ment 4-5 fokkal magasabbra, mint az előző szakasz. Ez lehet vmi hormongond is.
2009. okt. 2. 16:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolso: na most belém àllitottad az ideget! :( ma is lement a höm 35.9re, szerintem kedden, elmegyek dokihoz! Köszi a vàlaszt!
2009. okt. 3. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem tényleg így van. Nekem is kérte a doki, hogy vigyek hőgörbét és bizony még arra is azt mondta hogy gyenge amire én azt hittem h jó..
2009. okt. 3. 15:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj, köszi hogy szoltàl! S neked mi a bajod van/volt? Ha nem komoly egy honap alatt rendbe lehet hozni? Holnap du. megyek dokihoz! Remélem semmi komoly!
2009. okt. 4. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!