Ha vasárnap lenne a nem várt miért van még mindig két csík az ovu tesztemen?
Jóstesztként szokták használni, elvileg kimutatja a terhességet. Vagy hibás. Ez a két verzió van, esetleg egy extra peteérés van a dologban.
Ha nagy tesztelő vagy, holnap reggel csinálj egy terhességi tesztet, hátha már mutat valamit. Ha meg nem, akkor lehet tovább reménykedni.
Ahogy az első írta:
- Jóstesztként is használható, de eléggé megbízhatatlan... Van, akinek bejön, van, akinek nem.
- Alapjában ilyenkor van az ovulációd, nem középidőben.
- Plusz peteérés várható
- Csúszott a peteérésed idáig (valami ok miatt)
- Hibás teszt
Szerintem, ezen kívül nem sok más opció lehet. Kívánom, hogy a hcg-teszt is két csíkos legyen. :)
az még nem két csíkos,mert csináltam reggel....többször csináltam ilyen ovu tezstet
középidő előtt(egyik erősebb másik halványabb),középidőben(ugyanolyan erős mindkettő) és most(ugyanolyan halvány mindkettő
Az lehet a teszt egyéni jellemzője is, hogy kissé halványabban jeleníti meg a két csíkot. Nem jelent szerintem, gondot. :)
3. válaszoló
két csík az nem pozi, az a pozi, ha a második csík szinte erősebb. nekem mindig csíkos volt, kivéve, amikor jóstesztként akartam volna használni, akkor hómező:D
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!