A terhességi teszten látszik a második csík helye?
Figyelt kérdés
Vagy azt csak akkor lehet látni,ha tényleg terhes valaki?2013. máj. 13. 10:27
1/9 anonim válasza:
A második csík csak akkor rajzolódik ki (halványabban, mint az első), ha valóban fennáll a terhesség.
2/9 anonim válasza:
A negatív teszten nincs semmiféle 2. vonal.
3/9 anonim válasza:
A száradái csíkra gondolsz? Az sajnos előfordul, én is nem egyszer benéztem már :/ Milyen tesztet használtál?
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Nem a száradási csíkra gondoltam. Mert látszik,hogy nagyon-nagyon-nagyon halvány, de csak szabad szemmel.
2013. máj. 13. 10:34
6/9 anonim válasza:
ha erős fény felé kell tartani, és szemet meresztgetni, akkor negatív, ugyanígy abban az esetben is, ha a második csík nem piros (rózsaszín, stb.) hanem szürke esetleg.
Ez sajnos saját tapasztalat
7/9 A kérdező kommentje:
Ha rá nézek akkor látom. Időn belül jött ki,és nagyon halvány rózsaszín.
2013. máj. 13. 11:11
8/9 anonim válasza:
halvány csik is csik hanyas tesztet csináltál?25?
9/9 A kérdező kommentje:
Igen 25-ös x-epil teszt volt.
2013. máj. 13. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!