Kismamák, anyukák, apukák, tapasztalat?
Kedves Kérdező! Én egyszer végig olvastam az irományod, igaz évekkel a kérdés születése után. Először azt gondoltam, én biztos megőrülnék egy ilyen piócától, aki épp csak kihordani, meg megszülni nem akarja a gyereket helyettem, de azt is gondoltam, biztos van, akinek bejön, ő meg álompasinak látja.
Ma már nem így gondolom. Már úgy látom, csak egy nárcisztikus idióta vagy, aki blogot indít egy olyan oldalon, ami egyáltalán nem arra való. Téged semmi más nem érdekel, csak hogy valaki foglalkozzon a szánalmas vergődéseddel. Valószínűleg az életben senkit nem érdekelsz. Ha olyan rohadt fontos mondanivalód lenne, már lett volna 5 perced arra az elmúlt 2 hétben, hogy leírd. Nem tetted. Miért? Mert csak manipulálsz. A bejelentkezéseiddel próbálod fent tartani az érdeklődést. Van egy rossz hírem. Mint mindent, ezt is túltoltad. 8 nap. Ennyi az emberi kíváncsiság határa, amíg valaki képes arra várni, hogy megtudja a "nagy titkot". Onnantól közömbössé válik. Tehát nyugodj meg, max. egy-két erre tévedőt érdekelhet még, hogy mi történt veled. Akik a napokban látja a "majd jelentkezem" és hasonló hülyeségeket. Mi többiek már pont lesz.rjuk. Ugyanannyira érdekes, mint a többimilliárd másik ember ugyanilyen uncsi élete. Semennyire.
Kb az elejétől követem ezt a teleregényt. 😂
Közben lediplomáztam, megházasodtam és született 3 gyerekünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!