Kismamák, anyukák, apukák, tapasztalat?
Sziasztok!
Én most találtam rá erre a kérdésre és hát volt benne happy és ahogy látom most a szomorúság ált be sajnos a sorba
Kedves kérdező!
Csodálom hogy ilyen FÉRFI vagy!
Én special össze tenném a két kezem ha az én párom ilyen lenne..nagyon jó volt olvasni az elejét hogy milyen jól mentek a dolgok aztán megszültett a kisboldogságotok az életbe..tényleg a legszebb dolog egy gyermek amit már tudol te is!
A párodról annyit(ex párod)sosem fog ilyen férfit kapni mint te..nagyon ritka az ilyen jó társ!sokaknak ez papucsság ,de kell az is egy kapcsolatban(szerintem)nem jó a nagyon macsó pasi akit semmi nem érdekel csak annyi hogy ő dolgozzon foglalkozzon a sajá dolgával az asszony meg főzön,mosson,takarítson,gyermeket neveljen
Ezekhez kettő kell és nem egy..te részt vettél a gyereknevelésben,segítettél amiben csak tudtál a párod ezt nem értékelte neki a rossz kell és nem pedig a jó ,de ezzel sokan így vannak csak nemtudom mi értelme
Szerető,gondoskodó férj és apa voltál a nőnek "több"kellett vagy csak annyi hogy már nem szeretett/szeret és nem akar tőled semmit ne hajts utána nem érdemel meg!
A fiadnak pedig erőt egészséget!
Hu hat en csak beleolvasgattam mindenhova... ez eszmeletlen... nagyon sajnalom.. mi most varjuk elso babankat remelem soha nem tortenik velunk ilyen.. :(
Kitartast!!!
4 hónapja elköltözött, már nem szólhatod meg, hogy pasizik.
Végy példát róla és lépj végre túl ezen. A gyerekre koncentrálj, lásd el apai teendőidet és nézz már előre. Szerinted a fiadnak ez milyen példa? Hiába pici még, de ez rögzül neki. Tiszteld magad! Rá gondolj és előre nézz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!