Kismamák, anyukák, apukák, tapasztalat?
Végigolvastam, most volt hozzá elég időm. Ne haragudj, de ez a nyáladzós tutujkodás az agyamra menne. Még egy nőtől is borzasztó hallgatni, amikor többesszám első személyben fogalmaz a gyerekéről, nemhogy egy férfitól... Persze, nagyon aranyos, hogy ennyire érdeklődő apuka voltál, de akkor is.
És egyébiránt hogy működik az új "kapcsi" (ezt meg leírni is borzasztó)?
"Ez nem a pszichológia zárt osztály, hanem a Gyakori kérdések."
Háát, nemtudom, szerintem a kettőnek nagyjából ugyanaz a célközönsége. :D
Kedves Kérdező!
Nagyjából végigolvastam az egészet. Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok :(
Egyébként kevés nő fogadja el, hogy a párjának ilyen munkája van.
Az én párom is kamionos, ráadásul nemzetközis, hétvégén van csak itthon, de én megértem és elfogadom, mert én speditőr vagyok (nem ugyanannál a cégnél dolgozunk). De ha nem ez lenne a munkám, nem biztos, hogy együtt lennénk a sok magányos napok miatt legfőképpen. Kisbabát szeretnénk már 16 hónapja, de nem jön össze. Nekem már van 2 gyerekem előző házasságból (31 éves vagyok), neki egy sincs (ő meg 53 lesz).
Sok rossz kapcsolaton vagyunk túl mindketten, ezért is talán jobban értékeljük egymást és teszünk egymásért :)
Egyébként ez az új kapcsolat sem vált be neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!