Kismamák, anyukák, apukák, tapasztalat?
Most olvastam végig az elejétől a végéig. Nagyon szépen indult, sajnálom, hogy ez lett! Az kifejezetten érdekes, hogy az elején még itt olvadoztak a csajok aztán a végén meg jól megmagyarázták a dolgot, hogy nem is férfi aki pelenkat cserél és tök jogos, hogy elhagyták..
Ezek után komolyan nem tudom mit csináljak én otthon. Párom most 2 hónapos terhes, minden happy. De én is a kérdezőre hasonlitok. Kezdek félni. Jó mondjuk védőnőhöz egyedül ment, de vizsgálatokra együtt járunk. A házimunkábol mostanában többet vállalok mert sokszor tök fáradt. Ijesztő amiket itt egyesek irtak. Kb nem tudsz tökéletes lenni az jött le!
Jó hát nyilván nem váltok át bunkóra csak mert névtelen valakik az írták a GYIKen. :D Csak picit elgondolkodtattak a történtek és a válaszok, tényleg mindet elolvastam.
Igazából a végére erősen vártam a happy endet. De ez egyelőre elmaradt.
Némi remény van persze a kérdezőnek, csak kérdéses, hogy érdemes-e. Ezt csak ő tudhatja.
A férjem terhesen levett a lábamról. Minden mozdulatom nézte,hajnali 2-kor elment gyrost szerezni (20km-t) mert én azt akartam enni,de mire visszaért már úgy tele ettem magam fagyival,hogy nem kellett a gyros. Egyszer fordult elő,mégis,1 mosollyal lerendezte és betette a hűtőbe. Nagyon gondoskodó volt.
Majd megszületett a fiunk(5 éves most) és kb 2x cserélt pelust,2x fürdette meg,1x kelt fel éjszaka hozzá,még egyszer sem vitte el az oviba.
Ő inkább az a dajkálós,altatós,ringatós,babusgatós,focizós apa. Lényeg,én nagyon jó apának és embernek tartom,mégis úgy érzem,segíthetett volna sokkal többet is nekem az elején. Ha mást nem a házimunkában néha. Semmit sem jelent,hogy ki mit ír/mond gyakorin,senki sem ismeri igazán a kérdezőt,fölösleges elgondolkodni a válaszokon kedves nem tudom hányadik hozzászóló :)
Segíts ha úgy érzed,a kapcsolatotok nem azon fog múlni,hogy mennyire veszed ki a részed a házimunkából vagy gyereknevelésből. Én örültem volna ha a férjem segítőkészebb lett volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!