Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció menetére lennék...

Inszemináció menetére lennék kiváncsi, meg hogy kb. :mennyibe kerülnek a gyógyszerek? Nekem a closty eddig nem segített. Van valaki aki ugyanígy volt az injekciótól pedig lett peteérése?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia.Attól függ milyen stimulálót írnak fel. Nekem sem segített a closty simán, de az inszemináció előtt azt írták föl és 1 petesejt megérett, abból lett a lányom. Most újra járunk, de már 2 sikertelenen túl vagyunk, pedig 2-3 tüsszőm is volt. A Kaáliba ha nincs a hormonokkal gondd, akkor clostyt írnak fel, ha van peteérési zavar, akkor gondolom injekciót, ami jóval drágább, olyan 15-20 ezer ft. Ja leírom a menetét: 3. naptól 7. napig closty, 10-12 nap között UH, ahol megnézik hány és mekkora tüsszők lettek, majd ez alapján megmondják hányadik napon lesz az inszemináció. Nekem 16. napon sikerült a lányom. Maga a beavatkozás nagyon rövid és fájdalommentes. Következő naptól progeszteron pótlás, ami általában hüvelygolyókat jelent napi 2x-3x.2 hét múlva teszt. Ennyi.
2013. máj. 15. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem se volt jó a closty mert cisztám lett tőle.Injekciót adok magamnak, kb 30.000ft-ba vannak a hormonok havonta.Ebbe benne van már a sárgatest hormon is amit inszem után kell szedni napi 2×2szemet.Az én stimulációm így néz ki (ez mindenkinek más,személyre szabott) A menses első három napján ultrahangra kell mennem itt megmondják,hogy minden rendben van-e,és hogy ciszta mentes a méhem.(ha van ciszta akkor ez a hónap kilőve akkor nem lehet hormonnal stimulálni,mert attól megnő a ciszta!)Az ultrahang napján ami általában a második vagy a harmadik nap 2ampulla Fostimon 1 oldószerrel feloldva, ugyan ez a következő napon is.Majd egy nap szünet.Következő nap 1 ampulla Merional 1 nap szünet majd megint 1 ampulla merional végül még egy nap szünet,és a következő nap ultrahang.Itt megmondják,hogy mennyi pete ért be.Nekem ettől a stimulációtól lett legutóbb 3db,(de mégse sikerült). Még ezen a napon tüszőrepesztő injekció,és 2 nap múlva inszemináció.Ezután 14 nap múlva tesztelni,és várni a "csodára" :-)
2013. máj. 16. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nekem csak az egyik petevezetékem átjárható.Sajnos peteérésem nem igazán volt a clostytól.Háziorvosom endokrinológushos küldött(inzulinom normális) aki Meforalt írt fel napi 500mg-ot.Sajnos túlsúlyos is vagyok.Az utolsó ultrahangnál bunkón közölte velem a doki hogy amíg le nem fogyok felejtsem el hogy az életbe gyerekem lehet,diabetikushoz írányított.Na most a nagy küzdelem és diétának köszönhetően -8kg nál tartok.Nem tudom hogy a diétának köszönhető-e vagy a Mefralnak de már 2 hónapja 33 napra megjön a menstruációm,ami eddig örültem ha 60-70 napra jött meg.Most inszeminációra fogunk menni,és kiváncsi vagyok hogy,most hogy fogytam segít-e hogy peteérésem legyen.Csak aggódok hogy kb.:mennyibe kerül egy inszem hogy elég lesz-e a félretett pénzünk rá.
2013. máj. 18. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Azt szeretném kérdezni hogy az inszem után mentél egyszerre dolgozni vagy ajánlják a pihenést otthon?

2013. máj. 18. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Dolgoztam utána, mindent ugyanúgy csináltam, viszont mikor pozitív lett a teszt és mentem hcg-s vérvételre -ahol megállapították, hogy igen, terhes vagyok - akkor a doki azt mondta, hogy ha tehetem, próbáljam kiíratni magam a háziorvossal. Így tettem, és bár problémamentes volt a terhességem, azért nem bántam meg, hogy pár hónapot még magammal és a pocaklakómmal nyugodtan tölthettem. Felejthetetlen volt az az idő!
2013. máj. 21. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!