Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen fecskendőt és milyen...

Milyen fecskendőt és milyen katétert használnak az inszeminácionál és hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
ha valaki képet is tudna küldeni anak nagyon örülnék és lécci pontos neveket kérek

2013. ápr. 17. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Te vagy ez a beteg mi?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ez nagyon beteg dolog!

Kutyával akarsz próbálkozni, vagy minek ez a módszer???

2013. ápr. 17. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, ez nagyon beteges. De mondjuk ez a helyesírás sem semmi! Hány éves vagy, kedves Kérdező?
2013. ápr. 17. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudom mire gondoljak.. Lehet babát szeretne a kérdező de nincs pénze inszeminációra és a párja nem képes "produkálni" vagy nem tudom.. Eltaláltam vagy nagyon mellé?

Így szeretnél gyereket? :)

2013. ápr. 17. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már másodjára teszi fel ezt a kérdést nem hiszem, hogy pusztán kíváncsiságról lenne szó!
2013. ápr. 17. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!