Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol lehet ovutesztet beszerezn...

Hol lehet ovutesztet beszerezni, és hogyan működik? Még nem próbáltam, talán segítene jól időzíteni!

Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
én gyogyszertárban vettem de vaterán is lehet olcson rendelni,szerintem nagyon jo dolog
2012. dec. 31. 08:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Rossmannban, Dm-ben, Müllerben is lehet kapni. Ha biztosra akarsz menni ne az olcsót válaszd, mert én vettem először egy olcsóbbat (Müllerben Expect teszt) és az össze vissza mutatott mindent, nem volt egyértelmű. Aztán vettem a Rossmannban Facelle márkájút, az nagyon jó! Egyébként úgy működik hogy kiszámolod hogy kb mikor lehet peteérésed (menzesz előtt 2 héttel) és előtte 1-2 nappal elkezded tesztelni. Ha a tesztcsík ugyanolyan erősen megjelenik mint a kontrollcsík akkor 36 órán belül kiszabadul az érett pete. Nekem 2 napig volt erős második vonal majd harmadik nap már ismét elhalványodott így akkor volt peteérés és akkor fogant a baba. Elsőre sikerült teherbe esnem így!
2012. dec. 31. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!