Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 24-29 nap között ingázik a...

Ha 24-29 nap között ingázik a ciklusom, akkor mikor kezdjem el az ovutesztet csinálni?

Figyelt kérdés
Most 04.05-én jött meg 24 napra. Előtte 03.13-án volt meg akkor 28 napra jött meg. Ma vagyok a 9 napon,mikor kezdjem el az 5 darabos ovutesztet csinálni?
2012. ápr. 14. 08:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél még tesztet:) Az előző mensitől kell visszaszámolni 14 napot, de ha spórolni akarsz, akkor 26 naptól számolj vissza. De szerintem ezen nem éri meg. Én pl. napi kettőt csinálok, de. és du. és nekem pl. du. volt erős pozi, és ha mondjuk csak délelőttönként csináltam volna, akkor nem is tudom hogy mikor van! A neten 200Ft/db áron már vannak tesztek. Sok sikert!
2012. ápr. 14. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!