Van valakinek ötlete, hogy honnan tudok beszerezni vetélési utáni próbálkozásra való utrogestan gyógyszert? Csak vényre adják?
Figyelt kérdés
Remélem így nem rosszul tettem fel a kérdést. Nem akarok üzletelni, csak az érdekelne, hogy esetleg valakinek van-e ötelete, hogy lehet-e ezt a gyógyszert beszerezni valahonnan. Külföldön élek és itt semmit nem adnak. A doki azt mondta vetélés után, hogy nyugodjak meg majd jön a követező.Ezt is lekezelően.2012. dec. 27. 16:44
1/8 anonim válasza:
Hát figyelj, ha van pénzed, akkor ne már, hogy nem találsz olyan dokit, aki felírná neked...
2/8 A kérdező kommentje:
Itt nem divat az, hogy hálapénzt adnak. Nincs ilyen. Magánkórházak vannak ahol talán kivizsgálnának, de csak akkor ha hosszas hónapokat várok egy-egy vizsgálatra. Csak a 3. vetélés után tartják fontosnak a vizsgálatokat és akkor sem biztos, hogy bármiféle magaztmegtartó gyógyszert adnak. Nem a pénz miatt nem tudom ezt a gyógyszert beszerezni. Itt nem adnak semmiféle gyógyszert
2012. dec. 27. 17:40
3/8 anonim válasza:
és honnan tudod hogy erre a gyógyszerre van szükséged?
Én szedtem a terhességem elején.
De nem mindíg ez kell. Lehet, hogy a TSH hormonod nincs rendben....
Nekem most a 2. terhességem valószínű ezért ment el, mert a progeszteron szintem nem volt megfelelő. A 6. hét után abbamaradt a feljődése a babának.
Elmentem endokrinológushoz és megállapította, hogy alacsony a hormonszint. Kaptam rá gyógyszert, és most minden rendben.
4/8 anonim válasza:
Ha azt kell szedned, vannak olyan fórumok, ahol a megmaradt gyógyszereket kipostázzák ha kéred, babanet.hu, ciklus.hu! Remélem tudtam neked segíteni.
5/8 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy tejcsorgás van a mellemben és az egyértelműen magas prolaktin szintre utal ami megakadályozza a sárgatest elegendő termelődését.
2012. dec. 29. 20:55
6/8 anonim válasza:
Neked nem utrogestanra, hanem bromocriptinre van szükséged. A dózis beállításához meg kell határozni mennyire magas a prolactin szinted. Hol laksz ahol ilyen rossz a helyzet?
7/8 anonim válasza:
Így van,magas prolaktinnál bromocriptint kell szedni. Alacsony progeszteronnál kell utrogestant.
8/8 A kérdező kommentje:
Angliában lakok és nem hajlandóak semmiféle vizsgálatot csinálni. Azt mondták ne aggódjak, hogy elvetéltem, majd jön a következő. Majd a 3. vetélés után foglalkoznak velem.
2012. dec. 30. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!