A mindjárt megjön érzés tök normális..
Miért nem lősz el egy tesztet még tök + az előző már erősödnie kell...
Na most nem értelek ne haragudj!
Ha eddig nem jött meg, és még ennek fejében pozitív teszted is volt, kicsi a valószínűsége, hogy meg fog jönni.
Nekem is ugyanez volt, folyamatosan mindjárt jön érzés volt, ezért nem is teszteltem, hiába késett több mint 1 hetet a mensim.
Aztán mwguntam a várakozást:)
És egy hatalmas pozitív trsztel lettem gazdagabb:)
Azóta 20+5hkm:)
Azt hogy itt idegeskedsz a menszi szerű görcsök miatt, ahelyett, hogy kikapcsolnád az agyad és örülnél a pozi tesztnek, esetleg csinálnál még egyet!
Azért még az a teszt nem olyan meggyőzően pozi, hogy ne csinálj többet! Én ilyen teszt után naponta, 2 naponta csináltam tesztet most (tavaly volt egy korai vetélésem). Csinálj amint tudsz egy tesztet, ha erősebb a csík akkor irány a doki, hogy nézze meg mi van és lehet kapsz hormon pótlást!
Tapasztalatból írom ezeket!
20 hós kislány anyukája és 14+4 hkm
Épp ez az, hogy egyáltalán nem bízom el magam, inkább félek.. :(
2kor megyek haza és megcsinálom a tesztet. A derék- és mellfájdalmam még mindig megvan, de a hasam eléggé görcsöl.
De ne félj, inkább örülj egy kicsit! A remény meg van rá, hogy bővül a család! :D
Csinálj tesztet, ha erősebb, akkor doki, de lehet hogy ott is csak fogja mondani, hogy lát valamit, de nem marad meg!
Csak nyugi! Az idegeskedés még többet árt! Amúgy melóhelyről nem tudsz kiszaladni egy botlba vagy patikába tesztet venni? Én is megcsináltam a melóhelyen a tesztet ilyen esetben a lányommal!
56.os
épp a barnázás miatt tesztelj! A barnázásra progi pótlás kell, szerintem ha erősebb a csíkod, irány egy doki és irass fel progi pótlást!
Ne aggódj, mint írtam feljebb, én is barnáztam mind a két terhességemnél :)
Néha mennyire tud könnyíteni az ember lelkén pár jótanács..:) Köszi szépen!
Sajnos nem tudok kimenni, de már nincs sok és megyek haza, akkor megcsinálom azt a tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!