2/39 anonim válasza:
Hű hát hasonlót teszteltem ma.Meg tegnap. Van ott valami de javaslom holnap után nyomjunk mégegyet.Reménykedjünk h pozi.
3/39 anonim válasza:
Szerintem mintha lenne ott valami,de nagyon halványan.2-3 nap múlva csinál másikat szerintem befog erősödni :)!Drukkolok és írd meg mi lett!
4/39 anonim válasza:
Nagyon nehéz eldönteni, elsőre negatív. Ha nem jön meg időközben, akkor szerintem várd meg a hétvégét, ha már 1 hetet késik, akkor ki kellene a tesztnek mutatnia.
6/39 anonim válasza:
Én látok valamit, de még nagyon korán lehet. Nekem a 10-ik dpo-n lett ilyen tesztem. Próbálj újat 2 nap múlva.
7/39 anonim válasza:
nekem sas szemem van,van ott valami
de tesztelj tovább
8/39 anonim válasza:
Én is úgy látom, mintha lenne második csík. Inkább tesztelj 2-3 nap múlva, és akkor már egyértelműbb lesz az eredmény. :)
9/39 anonim válasza:
Én nagyon csínján bánok a pozitív kijelentéssel, de szakadjak meg, ha nem látok mind a kettőn még egy csíkot. Itt bent tök nagy a monitorom, és nekem egyértelműen látszik.
10/39 anonim válasza:
Hát én olyan vak vagyok mint egy vakondok de én látom a második csíkot mind két teszten. Ha csinálsz másikat akkor azt is tedd fel légyszi. Remélem sikerül a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!