21/66 anonim válasza:
Megcsináltam neked a negatívját.Ezen is egyértelműen látszódik a második csík.Szóval én halkan gratulálok,de pár nap múlva ismételd azért meg,lehetőleg ugyan ezzel a fajta teszttel. :)
(17-es voltam)
22/66 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok és köszönöm, utolsó, tényleg látok valamit..
:)
2013. máj. 13. 13:14
23/66 anonim válasza:
Meglátod pár nap múlva egy szép,erős pozit fogsz tesztelni.:)Sok sikert,és majd írj,ha ismét teszteltél.Megy a drukk!:)
(utolsó voltam)
24/66 A kérdező kommentje:
Vágyom a babára nagyon..legyen igazad, kedves utolsó! :) :*
2013. máj. 13. 13:24
25/66 anonim válasza:
ez szép pozitíííííííííííííííííív
26/66 anonim válasza:
Első vagyok,aki negatívat írt.Nem rosszindulatból,csak én tényleg nem látom a második csíkot.Hol keressem?? :(
Merre felé kellene látnom?
27/66 anonim válasza:
Szerintem ez egyszerűen monitor függő, esetleg hogy mennyi fény van a szobában, ahol nézed.
Egyértelműen sokkal többen látják, mint akik nem, szóval nyilván ott a halvány csík.
28/66 A kérdező kommentje:
A kontroll csíktól jobbra kellene látni :) és semmi baj, nem vagyunk egyformák!
2013. máj. 13. 13:50
29/66 anonim válasza:
Simán látni a 2. csíkot! Gratulálok, nyugi ez pozitív!!!!
30/66 anonim válasza:
Egyébként már megint összevissza a pontozás, mert aki azt írta, hogy szerinte pozitív az 100%, aki meg azt, hogy ott lesz az a csík, de pár nap múlva teszteljen újra, az meg le lett pontozva. Pedig tartalmilag nem sok különbség van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!