Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamavitamint mikortól?

Kismamavitamint mikortól?

Figyelt kérdés
Terevezett várandósságnál, mennyi idővel előtte kezdted el szedni a vitamint, folsavat(ha szedtél)? Mi mindennel turbóztad még fel a tested babavállalás előtt?
2013. máj. 12. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Előtte 3 hónappal kezdtem el.. Egyik nap egy Elevit, másik npa egy folsav. A 6. hónapban hagytam abba a doki tanácsára.
2013. máj. 12. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi:).

Mi 3 hónap múlva kezdjük a babaprojektet. Kb. szeptemberben, ahogy a ciklus adja majd. 3 mensit várunk még. Pár nap múlva megjön és akkor kezdem a vitaminokat. Én is elevitet vettem, meg folsavat+ elkezdtem május elején a napi egy magnézium és calcium pezsgőtabit.

2013. máj. 13. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:

1. babánál a 6 hetes vizsgálat után mondta a dokim, hogy mit szedjek (Femibion).

2. babánál már tudtam mit kell, így előtte kezdtem el, 1 hónappal.

2013. máj. 13. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd feltölteni a szervezetedet vitaminnal, akar most is kezdheted, de elég a 6.héttől is.
2013. máj. 13. 06:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha minden féle képen vitamint szeretnél szedni, akkor Femibiont szedj, mert hiába van sok vitamin az Elevitben és a Gravidában. A Nők 44%-a nem tudja a folsavat feldolgozni!
2013. máj. 13. 07:30
 6/6 anonim ***** válasza:

A pezsgőtablettát felejtsd el, vegyél inkább magne b 6-ot, vagy hasonlót.

és a sok mű vitamin helyett egyél sok zöldséget, gyümölcsöt.

2013. máj. 13. 07:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!