Kiderült, hogy terhes vagyok, mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Ma reggel pozitív lett a terhestesztem. Sosem volt még brátom 15éves vagyok. Apám egyik barátja volt velünk 3 hetet, mert anyuék külföldön voltak, és ő volt csak. Egyszer, és nem is akartam. Segítsetek! Apáéknak nem mertem elmondani azt sem hogy mi volt és azt sem hogy pozitív a teszt. :(:(2013. máj. 11. 14:50
31/47 anonim válasza:
Mikor voltál együtt a pasival? És mit jelent az, hogy "egyik barátja volt velünk"? Ki volt még ott rajtatok kívül?
Sürgősen beszélj anyukáddal. Ha nem mersz, menj el nőgyógyászhoz, majd ő értesíti.
32/47 anonim válasza:
Azért az is elég fura, hogy egy 15 éves lányt csak úgy le lehet itatni, nem kisgyerek már. Ha én nem akarok inni, akkor nem is tudnak leitatni.
33/47 anonim válasza:
Na és miért nem védekeztetek? Ennyire nehéz a pasinak gumit húzni 30-40 évesen? Hamár 15 éveseket fektet meg, ennyi esze azért lehetett volna legalább neki, ha már a kérdezőnek nem volt.
34/47 A kérdező kommentje:
írtam, hogy ma regel lett pozitív a teszt, nem tegnap szexeltünk. nyilván nem erőltette belém az italt, de mivel sosem itam sokat így könnyen berugtam.
próbálok bátorsűgot gyűjteni hogy beszéljek velük este.
akik normálisan válaszoltak köszönöm szépen, hogy nem hibáztatnak engem.
2013. máj. 11. 19:54
35/47 A kérdező kommentje:
amúgy egy tesóm van aki ithoin volt még
2013. máj. 11. 19:55
36/47 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy hogyan ment, ha ma elmondtad.
37/47 anonim válasza:
Istenem kérdező! Szövegértés.
Az egyik válaszoló nem neked írta,h "tegnap feküdtetek le, és már terhes vagy".... áááá
A 23-as írta ezt,és erre ment ez a mondat.
De szerencsétlen vagy.
40/47 anonim válasza:
hát nem itatott le hanem én ittam. mert ő állta a pénzéből és közbe jól elcsevegtünk és izlett is a vodka meg a koktélok. és amikor már úgy éreztem hogy elég lesz meg már késő is volt akkor mondtam neki hazamegyek de ő mondta ne menjek így és hivott taxit. majd felmentünk a lakásba és ott még megkinált még pezsivel :S és én teljesen elfeledkeztem a védekezésről csak reggel jutott eszembe. szüleim nem nem mondtam el és nem is merem mert apu megölne az tuti. így is úgy mentem el buliuni hogy barátnőmmel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!