Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiderült, hogy terhes vagyok,...

Kiderült, hogy terhes vagyok, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Ma reggel pozitív lett a terhestesztem. Sosem volt még brátom 15éves vagyok. Apám egyik barátja volt velünk 3 hetet, mert anyuék külföldön voltak, és ő volt csak. Egyszer, és nem is akartam. Segítsetek! Apáéknak nem mertem elmondani azt sem hogy mi volt és azt sem hogy pozitív a teszt. :(:(
2013. máj. 11. 14:50
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%

Mért kell bántani? Lehet naiv vagyok, és tényleg kamu. De akkor menjetek tovább a a kérdésen és ennyi.

Ha az embert itatják, főleg, ha lőtte nem ivott, hamar eljut oda, hogy bármit csinálnak vele hagyja.

Az ismerősbarátról pedig. Jogos, furcsa. De honnan lehetne tudni? Lehet elvált. Lehet olyan, akit a szülők ezer éve ismernek, akivel mondjuk közösen nyaraltak sokszor. A szomszéd, aki mindig sokat vigyázott a gyerekekre (ránk anno gyakran vigyázott a szomszédunk)

Én azért hiszem el, mert engem is erőszakoltak meg, és estem így teherbe 9 évvel ezelőtt. Bár engem korombeliek, de a lényegen nem változtat.

2013. máj. 11. 15:15
 22/47 A kérdező kommentje:
látom feleslegesen tetem fel a kérdést. azt hittem itt kapok normális válazt, de nem sok jöt. mmég énvagyok a hibás a ribanc a hülye.
2013. máj. 11. 15:17
 23/47 anonim ***** válasza:
22%
én is terhes vagyok 15 vagyok. én tegnap voltam buliba és egy 30 éves pasi fizette a piámat majd mondta taxival hazavitet csak aztán inkább hozzá mentünk fel és ott szexeltünk. reggel meg amikor felkeltem kiderült nem is az ő lakása hanem egy barátja lakásába vitt és hazudott a nevéről is :S nem tudom most mi tévő legyek. nekem is segicsetek lécci.
2013. máj. 11. 15:36
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként anno, amikor velem történt, én sem mondtam el a barátaimnak, mivel a tinik hajlamosak mindent elpletykálni. Ebben a korban nincs titok, hiába mondja az ember bármennyire. Nekem pl. az erőszak előtt volt egy 5 évvel idősebb barátom. Ő volt 21 én 16. Elmondtam a barátnőmnek, akiben megbíztam. Nem sokkal később az egész iskola tudta, hogy idősebb fiúval járok. Szóval azt is megértem, hogy nem barátokkal beszéli meg.
2013. máj. 11. 15:40
 25/47 anonim ***** válasza:
66%
23as, honnan tudod hogy terhes vagy ha csak tegnap voltál a pasival????
2013. máj. 11. 15:47
 26/47 anonim ***** válasza:

De, kaptál normális választ miszerint EL KELL MONDANOD a szüleidnek. Nélkülük az abortuszt nem tudod elintézni ha pedig nem szólsz még nagyobb bajba kerülsz nem hiszem hogy 15 évesen gyereket kéne nevelgetned.

Más normális válasz nincs, meg nem történtté nem tudjuk tenni.

2013. máj. 11. 15:50
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
onnan hogy nem védekeztünk :( reggel jutott eszembe hogy nem is volt gumi szal tutira terhes lettem :S
2013. máj. 11. 16:10
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég! Miért állsz egyáltalán szóba felnőtt férfiakkal. Az eredeti kérdéshez: A személyes véleményem, hogy ha egy felnőtt ember leitat egy kiskorút, azért, hogy sexeljen vele, hiába nem ellenkezik a lány, az akkor is megerőszakolásnak számít nálam. Először is szerintem ne hibáztasd magad, viszont a szüleidnek el kell mondani, ígyis-úgyis, nincs más megoldás, ha normálisak gondoskodnak a "barátról" és természetesen rólad is. Itt nem csak a beleegyzés az abortuszra gondolok, hanem, hogy gondold át, apukáddal vagy anyukáddal vagy inkább bizalmasan és ülj le vele kettesben, mond el, hogy bajban vagy és, hogy ne szóljon közbe, mert elakarod mesélni az egészet részletesen. Tegyél is így, minnél részletesebb, annál jobban át fogják érezni, mit érzel. Így segíteni fognak.
2013. máj. 11. 16:23
 29/47 anonim ***** válasza:
Csak akkor tuti hogy terhes vagy ha éppen azon a napon volt ovuláció. Ez egy hónapba csak egyszer van, általában középidőben. De írány a sürgősségi ambulancia, esemény utánniért, amit 72 órán belül be kell venni.
2013. máj. 11. 16:25
 30/47 anonim ***** válasza:

Az még korántsem biztos,hogy terhes lettél.Bár az ilyen kislányoknak akiknek inkább még szinte Barbie babázniuk kellene,mindig összejön elsőre.Akik meg készek az anyaságra,és minden feltétel adott,oda persze nem jön össze könnyen a baba...

Hogy a kérdésedre válaszoljak kérdező,3 lehetőséged van.Elveteted,megtartod és felneveled,vagy megszülöd majd örökbe adod.De egyikből sem tudod kihagyni a szüleidet.Fiatal korú vagy,a beleegyezésük nélkül nem csináltathatsz abortuszt,meg kb 30 ezer forint most épp ha jól tudom,gondolom egyedül ki sem tudnád fizetni.Ha meg megtartod,néhány hónap és látszani fog,és nem igazán tudsz majd hízásra hivatkozni,mert nem ugyanúgy néz ki a terhesség és a hízás.

2013. máj. 11. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!