Kiderült, hogy terhes vagyok, mit csináljak most?
Mért kell bántani? Lehet naiv vagyok, és tényleg kamu. De akkor menjetek tovább a a kérdésen és ennyi.
Ha az embert itatják, főleg, ha lőtte nem ivott, hamar eljut oda, hogy bármit csinálnak vele hagyja.
Az ismerősbarátról pedig. Jogos, furcsa. De honnan lehetne tudni? Lehet elvált. Lehet olyan, akit a szülők ezer éve ismernek, akivel mondjuk közösen nyaraltak sokszor. A szomszéd, aki mindig sokat vigyázott a gyerekekre (ránk anno gyakran vigyázott a szomszédunk)
Én azért hiszem el, mert engem is erőszakoltak meg, és estem így teherbe 9 évvel ezelőtt. Bár engem korombeliek, de a lényegen nem változtat.
De, kaptál normális választ miszerint EL KELL MONDANOD a szüleidnek. Nélkülük az abortuszt nem tudod elintézni ha pedig nem szólsz még nagyobb bajba kerülsz nem hiszem hogy 15 évesen gyereket kéne nevelgetned.
Más normális válasz nincs, meg nem történtté nem tudjuk tenni.
Az még korántsem biztos,hogy terhes lettél.Bár az ilyen kislányoknak akiknek inkább még szinte Barbie babázniuk kellene,mindig összejön elsőre.Akik meg készek az anyaságra,és minden feltétel adott,oda persze nem jön össze könnyen a baba...
Hogy a kérdésedre válaszoljak kérdező,3 lehetőséged van.Elveteted,megtartod és felneveled,vagy megszülöd majd örökbe adod.De egyikből sem tudod kihagyni a szüleidet.Fiatal korú vagy,a beleegyezésük nélkül nem csináltathatsz abortuszt,meg kb 30 ezer forint most épp ha jól tudom,gondolom egyedül ki sem tudnád fizetni.Ha meg megtartod,néhány hónap és látszani fog,és nem igazán tudsz majd hízásra hivatkozni,mert nem ugyanúgy néz ki a terhesség és a hízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!