Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiderült, hogy terhes vagyok,...

Kiderült, hogy terhes vagyok, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Ma reggel pozitív lett a terhestesztem. Sosem volt még brátom 15éves vagyok. Apám egyik barátja volt velünk 3 hetet, mert anyuék külföldön voltak, és ő volt csak. Egyszer, és nem is akartam. Segítsetek! Apáéknak nem mertem elmondani azt sem hogy mi volt és azt sem hogy pozitív a teszt. :(:(
2013. máj. 11. 14:50
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
2013. máj. 11. 14:58
 12/47 anonim ***** válasza:

A szüleidnek muszáj lesz elmondanod.

Egyébként azért hoszik egyesek, hogy kamu, mert azt hiszik, hogy az élet szép, és rózsaszín és nem történnek rossz dolgok fiatal lányokkal

2013. máj. 11. 14:58
 13/47 A kérdező kommentje:
nemtudom. nemerőszakoltmeg szüval nem igazán csinátam ellene semmit. de mostr először itta egy pohárbornáls többet. szóval leitatott. ezminke számít?
2013. máj. 11. 15:02
 14/47 anonim ***** válasza:
64%
Én nem hiszem, hogy rózsaszín az élet, de ez a kérdés tutira kamu. Egy 15 éves lány, akit tulajdonképpen megerőszakolt egy apja korú pasi, az nem a gyk-n kérdezi idegenek véleményét, hanem a barátnőjével próbálja kitalálni, hogy mihez kezdjen.
2013. máj. 11. 15:02
 15/47 anonim ***** válasza:
78%

Normális válasz: Beszélj a szüleiddel minél előbb!Biztos nem fognak örülni neki, nem kapsz dícséretet, de segíteni fognak!A pasasnak lehetett volna annyi esze hogy legalább húz egy óvszert a farkára...

Ha csak úgy belülről gondoltad azt hogy nem akartad de nem adtál hangot neki akkor az nem számít erőszaknak.

Más lehetőség: ha a pasit keresed meg és elmondod neki mi a helyzet.De a szülői beleegyezés az abortuszra akkor is kell. Tehát maradnak a szüleid.

Azt viszont nagyon godnold meg hogy ha nem szólsz nekik, csak megtartod akkor a gyerekkorodnak vége (így is átléptél egy határt), de egy babával... nem egyszerű!18éves koráig felelős leszel érte.A barátaid hanyagolni fognak, mert ők buliznak, tanulnak. te pedig babázni fogsz!Nem mondom hogy elrontod vele az életedet, mert én is fiatalon szültem (18), és nem bántam meg semmit. De nincs ezzel így mindenki, és te mégcsak 15vagy..

2013. máj. 11. 15:04
 16/47 anonim ***** válasza:
60%
és ha senkinek sem meri elmodnani, mert fél hogy elkotyogják?akkor inkább gyakorin írok ki kérdést
2013. máj. 11. 15:04
 17/47 A kérdező kommentje:
félek angyon ogy mitmondantak majd. amúgy niemnagyon vanak barátaim. úgyhogy csak it tudok kédezni .
2013. máj. 11. 15:05
 18/47 A kérdező kommentje:
nemolayn vagyok mint a legtöbb 15 éves, hogy iszikbulizik és midnenmás ezért eléggé egyedül vagok
2013. máj. 11. 15:06
 19/47 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes, hogy nem rokonra, nagyszülőre biztak a szüleid titeket, hanem egy gyakorlattal nem rendelkező fickóra. Mert gondolom ennek a fickónak nincs családja, hisz akkor azokkal lett volna és nem veletek. Ebből simán azt lehet hinni már, hogy kamu. A másik, ha nem akartad a szexet miért nem tiltakoztál? Szűzen csak úg odatartottad a valagad, hogy inkább legyek túl rajta vagy mi?? Elég érdekes...!
2013. máj. 11. 15:09
 20/47 anonim ***** válasza:
46%
Az egyedül töltött időt elüthetnéd hasznosan is... pl.: forgathatnád a magyar helyesirási szótárat!
2013. máj. 11. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!