Kiderült, hogy terhes vagyok, mit csináljak most?
A szüleidnek muszáj lesz elmondanod.
Egyébként azért hoszik egyesek, hogy kamu, mert azt hiszik, hogy az élet szép, és rózsaszín és nem történnek rossz dolgok fiatal lányokkal
Normális válasz: Beszélj a szüleiddel minél előbb!Biztos nem fognak örülni neki, nem kapsz dícséretet, de segíteni fognak!A pasasnak lehetett volna annyi esze hogy legalább húz egy óvszert a farkára...
Ha csak úgy belülről gondoltad azt hogy nem akartad de nem adtál hangot neki akkor az nem számít erőszaknak.
Más lehetőség: ha a pasit keresed meg és elmondod neki mi a helyzet.De a szülői beleegyezés az abortuszra akkor is kell. Tehát maradnak a szüleid.
Azt viszont nagyon godnold meg hogy ha nem szólsz nekik, csak megtartod akkor a gyerekkorodnak vége (így is átléptél egy határt), de egy babával... nem egyszerű!18éves koráig felelős leszel érte.A barátaid hanyagolni fognak, mert ők buliznak, tanulnak. te pedig babázni fogsz!Nem mondom hogy elrontod vele az életedet, mert én is fiatalon szültem (18), és nem bántam meg semmit. De nincs ezzel így mindenki, és te mégcsak 15vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!