Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba? Ma már 5. napja késik a...

Baba? Ma már 5. napja késik a menstruációm,33. ciklusnapon járok. Mindig napra pontosan jön meg,28 naponta, most késik.

Figyelt kérdés
Érzem 2-3 napja a mindjárt megjön érzést, fáj a cicim,de semmi :( Reggel tesztelek. Szorítsatok!!! :)

2013. máj. 9. 21:27
1 2 3 4
 21/36 Ani85 válasza:
Hát már én is tiszta ideg vagyok... :S Legalább történne valami...
2013. máj. 10. 14:56
 22/36 A kérdező kommentje:
Ani semmiképp ne idegeskedj!!!!!!!! Az nem tesz jót. Minden rendben lesz nálad is,nyugi :) Semmi nincs még veszve . Én még várok reggelig hogy megjön e rendesen mert ez annyira furcsa nekem hogy egész nap semmi.. csak az a rózsaszín valami.
2013. máj. 10. 17:49
 23/36 Ani85 válasza:
Köszi,aranyos vagy. De valamilyen szinten bosszant a dolog,hogy nem tudom hogy ilyenkor mi van... Még sose késett. Ami nem lenne baj,mert nagyon szeretnénk Babucit,csak engem meg ez a barna nyavaja nem hagy nyugodni. Te fogsz még tesztelni? Mert ebben is tanácstalan vagyok hogy csináljak-e még majd vagy ne... Bár most megint várok pár napot hogy mi lesz a barnázással. Kiváncsi vagyok mi lesz velünk. :)
2013. máj. 10. 18:14
 24/36 A kérdező kommentje:
Hát én még nem teszteltem mert reggel azthittem megjott,azota nezegetem de semmi,reggel volt az az enyhe rozsaszines pici valami.azota sem jott meg.reggelre ha nem jon rendesen,tesztelek.En is nagyon kivancsi vagyok mi lehet.Neked is erdemes lenne megegyet csinalni,holnap meg vard meg lesz e valami,es csinalj megy tesztet.a barnazas lehet a beagyazodas jele is.mikor voltatok egyutt?Szoritok neked!
2013. máj. 10. 18:40
 25/36 Ani85 válasza:
Szerintem a hétvégét még megvárom aztán hétfőn vagy kedd reggel csinálok még egyet ha addig nem jön meg. A peteérésem az 20.ától volt ki is használtuk az előző és a következő napokat is,tehát reménykedünk... És neked tervbe van a baba? Szerinted milyen tesztet vegyek? Eddig x-epilt vettem de a mai nap olvastam róla vegyest. Van aki azt mondta hogy egy nagy nulla,de volt akinek bevált. Szóval nem tudom... nem tudsz valami tutit ami biztire jó?
2013. máj. 10. 18:45
 26/36 A kérdező kommentje:
Eppen nem mostanra tervezzuk,de ha ugy alakul is nagyon orulunk neki.Nem tudom melyik teszt a tuti,en discolort vettem patikaban,olcso (520ft) es sztem jo.Annyira rossz egy teszt sem lehet szerintem.,vagy kitudja.
2013. máj. 10. 21:44
 27/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Reggel teszteltem ami negativ lett :( es ugy nez ki lassan beindul a menzesz is. :(
2013. máj. 11. 08:27
 28/36 Ani85 válasza:

Sziasztok!

Sajnos engem a nem várt fogadott most reggel... :( Na de legalább nem vagyok kétségek között. Ebben a hónapban újabb próbálkozás lesz. :) Nem adjuk fel. :)

2013. máj. 11. 08:53
 29/36 anonim ***** válasza:
Sok sikert nektek! :) Nem szomorkodni úgyis jönni fog :)
2013. máj. 11. 09:02
 30/36 A kérdező kommentje:
Dehogy adjuk! :) Köszönjük,tudjuk,mi,sikerülni fog :)
2013. máj. 11. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!